Udało wam się, a Gość z 03:24 ma rację.
Zwid-19 pisząc „pisowskie sługi antychrysta udające chrześcijan - w akcji” wprawdzie zgnoił PiS (o to chodziło), ale też cel mu uświęcił środki i świadomie zniesławił Sanepid.
Za publiczne haniebne zmanipulowanie instytucji publicznej powinno się publicznie chłostać.
Ciężko bez obelg komentować zdradę Polski.
Nie będę pisał "ojczyzny " bo Polska nie jest ojczyzną tusska.
Ciężko bez obelg komentować zdradę Polski.
Nie będę pisał "ojczyzny " bo Polska nie jest ojczyzną tusska.
Mnie N'itchem. Prawie 3.5 roku nie brałem emerytury, bo służyłem w WOP. Okazało się, że to MSW. Ale na wyborach głosuję na PiS. Robią dużo dobrego dla Polaków, dbają o polskie rodziny. Idą w dobrym kierunku.
Dbaja ale o swoje rodziny nie o nasze!
Nam daja tylko ochlapy zeby cicho siedziec! Ich rodzinki zasiadaja w spolkach panstwowych I zarabuaja krocie! Dadza ci 800 a pidwyzsza ceny i na jedno wyjdzie! Nic nam darmo nie daja! To sa zlodzieje I oszusci! Takiego rzadu to jeszcze nigdy nie bylo!
Tak jest , prawa ręka daja a lew wyciągania z nawiązką
Sam wielki suski mistrz intelektu i dyplomacji powiedział ze pieniądze z KPO to go nie interesują bi on na chleb ma
Żenada
15:16 piszesz banialuki zasłyszane w TVN. Napisz konkretkie co zabrał co ukradł.
Ja nie muszę oglądać TVN żeby wiedzieć ze rząd nie ma własnych pieniędzy , ze rząd je bierze od ludzi
A poza tym to nie napisałem ze ukradli
Cofnij się do szkoły i przerób materiał czytanie ze zrozumieniem i ewentualnie możemy podyskutować
No jestem pod wrażeniem wiedzy skąd rząd ma pieniądze. Sam płacę podatki za siebie i swoich współpracownikóŵ. Jedne wydatki rządu akceptuję inne nie ale nigdy nie bedę popierał kolaborantów i donosicieli. Takimi ludziom mogę jedynie współczuć braku rozumu.
Rośnie ciesze ze jesteś zadowolony
Ja nie jestem
Nie jesteś zadowolony bo piniendzy nie ma i nie będzie, czy że pinondze są i będą?
,,Stadniny koni w Janowie Podlaskim praktycznie już nie ma. Słynna na cały świat stadnina Koni Arabskich Czystej Krwi po cichu przestała tętnić odgłosem końskich kopyt. Zostało kilkadziesiąt koni ale słychać raczej krowy których jest ponad 400. Stadnina przetrwała carów, wiele wojen w tym dwie światowe.... NIE PRZETRWAŁA RZĄDÓW PiS!
Tylko koni żal..."
Nas czeka to samo.
Co ma piernik do wiatraka . Wyluzuj: krowy też potrzebne.
9:34 co ma piernik...?
Doprowadzili do upadku wspaniałą stadninę, znana na całym świecie.
To samo robią z naszym krajem
9.04
Odpolityczniona.
Poprzedni rząd też brał a co było w zamian 17:39 ? No co ? Wielka figa.
9:04 jak to się ma w porównaniu z zniszczonym przemysłem stoczniowym przez zdrajce Polski tuska i jego ekipę?