wydziedziczą nas
Taaa, bo PiS tak powiedział? Ci to dopiero wszystko odbudowują, że działa aż ,,miło popatrzeć,,. Kanał, elektrownia, lotnisko. Wszystko to generuje koszty, tylko po co to i do czego?
Bi ktoś z PiS musiał zarobic
Najpierw przy budowie a teraz przy rozbiórce
Znowu pisowcy gruzini atakują nożem Polaków.
Zwolennicy PiS wiecej powściągliwości, niech opozycja będzie be, my cacy. Zobaczymy co będą pisać do siebie.
Dobre i poprawne posty, co czynię ja, ale zgadnijcie za kim jestem.
Jak to za, jesteś przeciw bo piszesz, bez chamstwa i wulgaryzmów.
W ostatnich wypowiedziach Kaczyńskiego było słychać miłość do bliźniego i on śmie nazywać się katolikiem, chrześcijaninem?
Budżet na kancelarie Morawieckiego to 278 mln a na onkologię przeznaczono 250 mln. Te liczby mówią za siebie
Nie może iść na spacer bo musi pracować na naszych braci dla których oddajemy nawet swoje jedzenie.
Frajerze 14:40 te słowa miłujące drugiego człowieka usłyszałam w waszym TVPiS.
Jednak wyznawcy PiS to stan umysłu.
14.16 za PO byl niecale 80 mln
Już niczym! Żadna partia nie miała tyle afer! Rodzinki na swoim czyli państwowym wichcie! Urządzili się do końca życia ale ich następna partia rozliczy!
Polacy to naiwniacy i kochają baty na plecach! Kochają niewolnictwo i będą tego bronić do końca!
Wygra wybory, POsrana hołota po raz kolejny dostanie w ryj i będzie zbierać protezy zębowe z podłogi. Przegryw Thusk, jest tego gwarantem.
PRZYPOMINAM ZE GLOSOWANIE NA PISS TO POPIERANIE BANDERYZMU I SOCJALIZMU. WON