Ile płacicie za wynajmowane mieszkanie w Ostrowcu? Bez składek na media, tylko odstępne i jakieś opłaty inne niż media.
Np z 60 metrów mieszkania.
600.00 zł. za wynajem czyli 10 zł./m.kw., oraz media około 400.00 zł. Razem 1050.00 zł. zimą drożej.
18:43 o swietnie.Mam do wynajecia 46 m za 1200 odstepnego
To na pewno kogoś znajdziesz podałem ile płacę ja
1200 to za mało wystaw za 3000 albo odrazu za 5000
Przecież cena zależy od standardu, piętra, okolicy itd. Średnie odstępne za ok. 50m to ok. 1000zł.
Odstępne +czynsz rzecz jasna? Ile wynosi czynsz?
350 czynsz + 1000 odstępne +120 prąd/gaz.
Za dużo.
Kup mieszkanie, wynajmij taniej, zarobisz.
Poczytaj w ogłoszeniach Stawki 3 piętro 48 m wynajem 1400 zł,+czynsz 500 zł+ kaucja 2200 zł po remoncie
Niestety jakoś trzeba się zabezpieczać przez utrata życia w skutek pisowskiej ustawy o lokatorach. I tak, że jeszcze ktoś chce wynajmować.
Na Słonku płace 600zl czynsz, 300 odstępnego + media. 2 pokoje, kuchnia ,łazienka . Mieszkanie umeblowane, w dobrym standardzie- po PRL nie ma śladu :).
Jak się trafi ludzki właściciel, który nie chce skóry zedrzeć,to i my umiemy to uszanować. Szukając mieszkania nawet 1300 za gołą kawalerkę wołali. Są tacy,co wolą jeść małymi łyżkami,ale żyć w spokoju przez klika lat.
Takich czerwonych kretynów jak 12:24 to miasto trochę ma w swoich zasobach ludzkich. Niestety.
14:11 To ja jestem tym kretynem. Moje puste mieszkania stało 4 lata w Ostrowcu. Kiedy chciałem wynająć dawałem taką cenę, żeby automatycznie odsiać niepewny element. Po tym jacy ludzie przychodzili, aby je obejrzeć stwierdziłem, że to zbyt ryzykowny dla mnie interes i wolałem, aby stało puste. Zgadnij ile ludzie jest takich i nie tylko w Ostrowcu, którzy zrobili to tamo?
Tak właśnie problemy tworzy socjalizm, których nigdy nie powinno być.
Jak kogoś stać mieć mieszkanie to stać je utrzymać.
Najlepiej wynająć i tyle w temacie
Nie ważne kto ma prawo własności a kto ma klucze.
Kumaci wiedzą o co kaman
Na pewno ktoś Ci wynajął za 300 zł , weź nie bzdurz.
Po co miałbym pisać bzdury, w dodatku anonimowo? Ktoś pyta o koszty wynajmu, więc napisałem jak to wygląda u mnie.
Znam też takie osoby,które nie płacą odstępnego, a jedynie koszty czysto mieszkaniowe. Co w tym dziwnego? Znam też takich, gdzie płacą duże pieniądze i bez zapowiedzi wpada właściciel sprawdzić stan mieszkania, bo " jest po remoncie". Wszystko zależy tylko i wyłącznie od właściciela.
Za kawalerke na Rosochach place odstepnego 200zl .wynajmujemy od 11lat .Wiec mozna .Poprostu sa ludzie jak i ludziska .