lepiej spalacac kredyt
Serio 1900 zł w Ostrowcu w starym bloku?
Co to jest odstępne.
930 zł czynsz na Ogrodach po dzisiejszej podwyżce. Mieszkanie własnościowe. Tak dalej !
Jaki metraż? Bo u mnie po podwyżce wychodzi czynszu ponad 500 zł za dwa pokoje więc dziwi mnie to 900
To pewnie ta ciepła wodą w kranie. Przecież dochodzi że. 300 zł za to dobro z mecu.
Głosujcie na tłuste misie od Górczyńskiego, które już przygotowują sie do kolejnego skoku na koryto.
A ja znam takich co płacą czynsz za lokatorów. Weź się ogarnij , odstępne 300 zł, bajki. Kup mieszkanie i oddaj klucze bezdomnym.
Niedługo to cała emerytura pójdzie na czynsz.
nie dziw się 58,60 m3 900 zł to przy min zużycia wody na 2 os. po 4 m3 a wylejesz więcej to więcej zapłacisz w rozliczeniu./Ogrody rozliczają co pół roku/i masz niedopłaty dość spore nawet ok 500-700 zł
to dopiero przymiarka bo to0d 1.02.2024r a ile będzie jak MEC dołoży za CO i podgrzanie wody.Gaz już więcej bo VAT wrócił do 23% a prąd proponują do70% podwyżki. Chciała chołota Tuska ten wam kieszenie wyłuska iznowu na szparagi do Niemiec
Niestety ktoś tak.głosował
Tylko dlaczego ja mam beknąć za czyjś infantylizm?
Już nie straszcie tym Tuskiem, pis też dałby podwyżki, tarcza się kończy, bo pis ustalił do końca roku. A winę zwali na Tuska. Pis to złodziejachy populiści, wam 125 zł na prąd, a sobie miliony. Na tym to polega.