Chciałem się dowiedzieć coś więcej o tej firmie gdyż planuje zakup dachu, a ich oferta wydaje się być najkorzystniejsza. Ma ktoś doświadczenie z Tą firmą?
Trochę nabija ją klientów w butelkę. Wycena inna a końcowa suma do zapłaty dużo wyższa.
Zgadzam się, suma końcowa była wyższa od wyceny o 1500 zł.
Spoko goscie są. Mialem z nimi kontakt z Pawłem dokładnie.
Ogólnie wszyscy handlowcy w każdej firmie jakiej byłem są spoko,ale chodzi mi o efekt końcowy czy materiału jest wystarczająco i czy nie brakuje bo jest za mało materiału. I dlaczego tak jak piszecie cena końcowa była wyższa od ceny na wycenie? Skąd taka rozbieżność aż 1500 zł.
Ja miałem przyjemność kupić w tej firmie dach. Wyceny robiłem w kilku miejscach potwierdzam oferta była najtańsza. Co do braków były niewielkie na 480 zł.
Po dodaniu braków i tak oferta była tańsza. Rozbieżność wynikała z przeróbek na dachu podczas realizacji. Polecam firmę.
no nie bylem zadowolony niby na wycenie wszystko bylo taniej niz u konkurencji a w efekcie skończyło się wiele drożej ....
i jak na poczatku było milo to przy rozliczeniu juz milo nie było
zdecydowanie odradzam
Ja kupowałam dach w ubiegłym roku i porównałam kilka miejsc. Ich oferta nie była najtańsza ale to tam się zdecydowałam na zakup. Zaproponowali też fachowca. Jak zostały jakieś śrubki czy wkręty to odliczyli od wyceny i nie było żadnych problemów.
W sumie jestem zadowolona.
Wybierając dach skupiłam się na rodzaju dachówki itd.,ale przestroga dla innych,by dokładnie sprawdzić opinie na temat sklepu,gdzie dokonamy zakupu.Nie spodziewałam się takich problemów z firmą Dachpol 2.Finalnie nie polecam tej firmy,nie polecam płacenia zbyt szybko za dach.Nie pomyślałabym nigdy,że dziś można tak ignorować klienta.Niestety teraz słyszę od znajomych negatywne info dot. także okien.
Nie polecam tej firmy też, wycenili mi dwa razy drożej, niż w innej firmie, żeruja na ludziach...
Jak dwa razy drożej. W jaki sposób może tyle wyjść?
To chyba opinia konkurencji. Tak to każdy może dodać opinię. Ja kupiłem i porównywałem w kilku miejscach. Tam cena była najlepsza. Jak coś braknie mają na stanie od ręki.
Ja polecam. Firma ok. Stany magazynowe towar od ręki.