Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Dachpol 2 - opinie o firmie

Ilość postów: 9 | Odsłon: 3946 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Dachpol 2 - opinie o firmie”.
  • Dachpol 2 - opinie o firmie

Chciałem się dowiedzieć coś więcej o tej firmie gdyż planuje zakup dachu, a ich oferta wydaje się być najkorzystniejsza. Ma ktoś doświadczenie z Tą firmą?

Gość_Paweł
    Zgłoś
    • Odp.: Dachpol 2 - opinie o firmie

Spoko goscie są. Mialem z nimi kontakt z Pawłem dokładnie.

Gość
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Odp.: Dachpol 2 - opinie o firmie

Wybierając dach skupiłam się na rodzaju dachówki itd.,ale przestroga dla innych,by dokładnie sprawdzić opinie na temat sklepu,gdzie dokonamy zakupu.Nie spodziewałam się takich problemów z firmą Dachpol 2.Finalnie nie polecam tej firmy,nie polecam płacenia zbyt szybko za dach.Nie pomyślałabym nigdy,że dziś można tak ignorować klienta.Niestety teraz słyszę od znajomych negatywne info dot. także okien.

Gość
      Zgłoś
      • Treść posta dostępna jest dla zalogowanych użytkowników.
        Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. W poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
        • w poście nawołuje się, zachęca lub sugeruje użycie przemocy wobec ludzi lub zwierząt; na tym Forum nie wolno w jakikolwiek sposób nawoływać do przemocy; dotyczy także wymierzania klapsa i policzka; nie dotyczy zwalczania szkodników, uboju zwierząt hodowlanych i łowiectwa; nie dotyczy kary śmierci, eutanazji, in-vitro itp..
        Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Nie polecam

Gość_Zzz
      Zgłoś

Nie polecam tej firmy też, wycenili mi dwa razy drożej, niż w innej firmie, żeruja na ludziach...

Gość_Osojca
        Zgłoś

Jak dwa razy drożej. W jaki sposób może tyle wyjść?

To chyba opinia konkurencji. Tak to każdy może dodać opinię. Ja kupiłem i porównywałem w kilku miejscach. Tam cena była najlepsza. Jak coś braknie mają na stanie od ręki.

Gość
          Zgłoś
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Polecam.

Gość
          Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Ja polecam. Firma ok. Stany magazynowe towar od ręki.

Gość
      Zgłoś

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę