skończcie już z tymi niemcami bo chyba wszyscy nadajecie się do Morawicy razem z dziadygą, gdzie będziecie spie*****ć jak nas ruskie zaatakują
Polska jest w UE od wielu lat i dostaje różne dofinansowania z unii, dlatego jest trochę lepiej, ale czy to zasługa PiSu ?
Pinokio żalił się podczas debaty w TVP, że "banda Rudego na jednego", że on jest tym jednym, a pozostali uczestnicy debaty to banda Rudego. Przecież to nie prawda.
Morawiecki to Pinokio, a Tusk to Dżepetto.
Są gdzieś dostępne statystyki jeśli chodzi o zatrudnienie ? Nie chodzi mi o stopę bezrobocia wyrażona w procentach czy w liczbach osób zatrudnionych, a o ilość ludzi pracujących. Kiedyś był wyż demograficzny, a teraz od lat mamy niż demograficzny to i bezrobocie spada.
* liczbach osób bezrobotnych
Za Tuska ludzie wyemigrowali z Polski, a teraz PiS się chwali, że mamy rekordowo niskie bezrobocie.
Brawo Premier Morawiecki. Takiego Premiera popierają POLACY Zwyciężymy!!!!!
VIII. Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu
Ósme przykazanie każe nam zrozumieć, że wszystko, co opiera się na fałszu i obłudzie, jest tymczasowe – nigdy nie stworzy trwałych wartości. A kłamstwo – potrafi przekreślić wolność i godność człowieka.
Czy katolik może głosować na kłamcę ? Polska to ponoć kraj katolicki :)
Nie może i dlatego na Tuska nie zagłosuję 19:28. To PIS ma mój głos.
Akurat za Tuska takie były waloryzacje emerytur. Pamiętam jak moja babcia się śmiała że dwa złote jej Tusk podniósł. Szkoda, że nie dożyła tego co jest teraz, rodzice nie narzekają na emeryturę.
Pan premier wypadł doskonale w debacie. Nie tylko wizualnie, ale przede wszystkim merytoryczne.
A Tusk, no cóż... może wracał z imprezy i zapomniał marynarki. Potem było tylko gorzej:)
Jak on się rozliczy w Berlinie po tej przegranej? My friend, remember ...
Von der Leyen kazała mu wrócić jako premier, a tu d...a.
A dlaczego na Tuska mówią rudy ? Przecież on blondyn, a nie rudy ? Morawiecki jest daltonistą ?
Mogła mu vod der Leyen koszulę wyprasować. Przyszedł w pomiętej koszuli. Pomyslal chyba ze to spotkaniew Radzie Europejskiej gdzie zakladal marynarke pijanemu Junckerowi. Panie Donald: jak Cię widzą, tak Cię piszą!!!
Kto słucha debat kandydatów?
I po co?
Ble ble ble ble ble