Jeśli jest decyzja, to dzwonią z MOPSu z informacją. Chyba, że ktoś nie podał nr telefonu.
Ja dlugo i bezrobotna to dostaniesz skierowanie z pup najpierw
Ja składałam na początku lipca przez internet I nadal nie mam...
Wszystko można złożyć elektronicznie, nawet wieczorkiem z domu.
Ale jak na drugie to nie trzeba nic? A te 300 to chyba trzeba do mosp.
Od kiedy to ceny ustala rząd gościu 07:57 ? One zawsze rosły i rosnąć będą bo takie są prawa ekonomii. Gdyby nie było 500 + wcale nie byłoby taniej.
Ten caly program jest nieprzemyslany w ogole. Wymyslony tyle zeby dac 500+ i wyborcow dzieki temu miec i juz.
Jaka to sprawiedliwosc dla rodzin z jednym dzieckiem gdzie obydwoje rodzicow pracuje za 2100zl brutto? Mieszkanie wynajete bo nie ma sie zdolnosci kredytowej..
Sa rodziny ktore maja 2 dzieci nie mowie o wiekszej ilosci dzieci. Zarabiaja za granica miesiecznie 8-12tys do reki i jeszcze maja pomoc w postaci 500+ a z dziecmi siedza dziadkowie.
Ale zaraz madrusie napisza zrob sobie dzieci. Jedz sobie za granice. Takie myslenie to tylko glu...pcow.
To chyba dobrze że bierze bo dzieci biedy nie mają. O to właśnie chodziło. Ceny nie byłyby wcale inne gdyby nie było 500 + gościu 12:21.
Ponad 3 tygodnie temu otrzymałam decyzję, jednak do tej pory nie mam jeszcze przelewu na koncie, do kiedy są robione zazwyczaj przelewy? Proszę o normalne komentarze, wniosek składałam pierwszy raz
Cześć, mam imię Monika, poznam jakiegoś normalnego faceta. Nie jestem już podlotkiem, wiem czego chcę od życia, żeby było jasne - nie szukam męża, chcę się po prostu zabawić bez angażowania się w coś poważniejszego. Nie pytaj czy jestem wolna, dla mnie to nie istotne czy kogoś masz. Naturalnie przed spotkaniem chciałabym się lepiej poznać, wymienić się numerami telefonów i zdjęciami także możemy porozmawiać na portalu randkowym, sprawdź mój profil: http://panieonline.pl/monia89
Nie wszystkich stać na takie ekstrawagancje. Mnie ledwo starcza na paznokcie i kosmetyczkę raz w miesiącu. Ale do żadnej pracy nie pójdę . Nie po to chodziłam w ciąży i rodziłam dzieci by teraz harować. Niech się państwo postara. Już dawno powinno być chociaż 1000+.
23.08 pojdziesz pojdziesz do roboty i to szybciej niz ci sie wydaje, konczy sie sponsoring nierobow, madek i innego dziadostwa