A ile kosztoje to dziecko później, przekazywanie podatków na rzecz tych mitycznych podatników?
Załóżmy że przekazuje miesięcznie 2000 w podatkach, przez 40 lat pracy. Masz jakieś 1mln. Teraz odejmij od tego ta kwotę, później kwotę ile przez te lat korzystał ze służby zdrowia, edukacji, i innych systemów i się okazuje, że wcale tyle nie wnosi do państwa. Oh mit padl
Dziwne, ponieważ dokładnie w moich obliczeniach z jednym profesorem dokładnie wyliczyłem, że 1 mln zł przekazuje w formie podatków. Więc co do tej liczby absolutnie pełna zgoda. Ale gdzie reszta? Licz, podaj dane, a nie "bo ja tak uważam". A ja tak nie uważam.
Podaj te wasze pełne obliczenia, które uczyniłeś z jakimś profesorem. Chętnie sprawdzę ten bilans co by to każde dziecko tak dużo dawało dla Państwa
Aaaaa.. Tak dobrze nie ma. Powiedziałem, że zgadzam się z tym 1 mln. Więc ja potwierdzam jego przynajmniej te wyliczenia. Chcesz je obalić - wylicz sam.
Czyli można wsadzić sobie w dude te wasze obliczenia. Tak myślałem. Uważam "bo tak uważam" a jak się nie zgadzasz to "udowodnij" typowe.
Ja uważam, że inwestycja się zwraca, bo jakby się zwracała to by państwo nie było zadłużone. Skoro jest to znaczy, że inwestycje są nierentowe. Jeśli jest inaczej udowodnij
*nie zwraca
A ty ufoeod ij, że jest jak ty twierdzisz. Jak ty zarabiasz 2 tysiące zł, ale twój sąsiad kradnie ci co miesiąc z twojego domu 4 tysiące zł - to znaczy że jesteś nierentowny, czy Twój pies zwyczajnie nie nadaje się na stróża? :)
Możesz sobie wsadzać gdzie chcesz. Ja tylko potwierdzam, że wyszło 1 mln z samych podatków. Jeżeli masz inne zdanie policz - jeżeli chcesz, abym wykonał za ciebie pracę - zapłać. Możesz wpłacić na Caritas powiedzmy 50 zł i ja ci takie dane udostępnię :) to się nazywa wartość intelektualna
Logika, no ale widzę, że twój nikt to nie przypadek :) a sąsiad jest Polakiem czy z Izraela? Bo nie wiem w jakiej partia szukać zlodzieja
Najlepiej po rodzinie szukaj :)
Nie mierz wszystkich miarą swojej rodziny, bo są takie normalne jak B9g przykazał :D
Normalność to rzecz względna
Głupota jest nieograniczona
Tobie nic nie pomoże 17:48.
Skoro wyjechało, za poparciem, namową PO-PSL , około 3 mln młodych ludzi to ich dzieci się tu nie rodzą. Potrzeba minimum 20 lat żeby coś drgnęło w urodzinach . Chyba to logiczne.
Nie dla kodziarzy, bo to stan umysłu.