Tanio nie zawsze znaczy dobrze.
Polecam Pana Senderka, człowiek do zadań specjalnych.
Akurat wyrwać to najlepiej na NFZ. Bez przesady żeby za rwanie jeszcze płacić.
Gałucha prywatnie,czy tanio to zależy ale mnie wyrwał ósemkę i leczy inne,super doktor, przyjmuje w budynku Carintu
Kto ze stomatologów w Ostrowcu leczy zęby przy wykorzystaniu mikroskopu ?
Dr Szczepaniak co prawda ma mikroskop ale jak się dowiedziałem, że podobno kończył studia na Ukrainie to się zraziłem. W dużych miastach mikroskop to podstawa w gabinecie stomatologicznym, ale jeździć np. do Krakowa, czy też Warszawy z zębami do leczenia to jednak trochę kłopotliwe.
A ja poszukuję dentysty, który leczy ósemki z trudnym dostępem. Z jednej strony mam zaleczoną, a drugiej strony nie dało się. Znacie kogoś kto to potrafi? Nie musi być w Ostrowcu.
Marzena Przysucha chyba ma mikroskop.
Rok temu bylem u Leborowskiej to powiedziala ze nie ma mikroskopu,bo leczenie musialoby wtedy drogo kosztowac i ostrowieckiegp pacjenta na to nie stac.
W Annopolu jest lekarz stomatolog p. Stefańska. Mikroskop , rentgen wszystko na miejscu. Może być problem z terminem ale się nie dziwię. Super podejście do pacjenta.
Dr. Stojek przyjmuje w przychodni na Słoneczku przy pasażu. Wiem, że pracuje też w Warszawie. Leczył mi pod mikroskopem trudne ósemki, a teraz znajomy będzie robił u niego implanty. Spoko gość.
Dr Łukasz Stojek jest bardzo profesjonalny, wizyta przebiega w miłej atmosferze, bardzo sprawnie. Moim zdaniem można powierzyć doktorowi kompleksowe leczenie, a efekty były lepsze niż oczekiwałam. Oprócz tego dr Stojek to bardzo przystojny mężczyzna :)
To kwestia wyboru : ja chcę mieć dobrze i na lata to zapłacę raz , inni zapłacą taniej i być może nie tak dobrze. Co kto chce to własnie to dostanie. Proste.