Witam,
czy ktos moze polecic mi dobrego dermatologa na fundusz lub prywatnie byle by szybko przyjmowal. Z gory dziekuje
Dr Zdybski przyjmuje na Sienkiewicza, należy najpierw zadzwonić i umówić wizytę. Przyjmuje chyba dwa razy w tygodniu w Ostrowcu. Nr tel można znaleźć na jego stronie internetowej.
Dr Zdybski przyjmuje prywatnie i już nie na Matejki a na Sienkiewicza, nie wprowadzajcie ludzi w błąd.
masakra się teraz porobiła z tymi skierowaniami.
jeżel moja córka dostałą jakiegoś rumieńca na twarzy to zanim trafuię z nią do specjalisty to musze w kolejce do ogólnego stać! A on do mnie: no co ja moge poradzić i rozkłąda ręce. A potem znów czekanie u derpatologa. To tylko wydłuża cały proces.
Polecam dr Annę Chłupczak-Winiarska,przyjmuje na NFZ i prywatnie.
Na NFZ przyjmują na Słoneczku w przychodni, na górze. Trzeba mieć skierowanie i zarejestrować się.
a czy w ten sam dzien przyjmuje na nfz czy trzeba dlugo czekac na wizyte?
Jeśli się nic nie zmieniło, to idziesz rano, rejestrują od 7 na dany dzień i tego samego dnia cie przyjmują na wyznaczoną godzinę ( w któryś dzień rejestracja jest później bo później dr przyjmują). A przyjmują tam dwie panie doktor, te co były za starostwem. Oczywiście kto pierwszy ten lepszy bo jest jakiś limit przyjęcia osób na dzień.
ile kosztuje wizyta u d.Zdybskiego?
Skierowania nie trzeba mieć od specjalisty tylko od rodzinnego.... Zdybski jak na razie przyjmuje na sienkiiewicza, bo na Matejki remotuje dom mamie. Po remoncie ponownie bedzie przyjmował 2 razy w tyg na Matejki.