W moim radiu gadają że najlepszy Dynamik na Lotosie. A ja nadal w ststoilowym cyrku. I cóż począć - od polityki odpocząć.
Ja mam benzyniaka to nie podpowiem gdzie lepiej zimą tankować diesla.
Co BP? Pokaż mi samochód elektryczny który na jednym ładowaniu nad morze dojedzie.Jak przyjdzie do wymiany akumulatorów to skończy się rumakowanie.
dokładnie.. benzyny na jednym baku (Zależy które itd) przejadą do 700-800km na jednym.. a diesle nawet potrafią mieć zasięgo do opróżnienia baku do 1100-1200km.. i tankujesz w 1-2 minuty a nie 45-60 minut i to pod warunkiem, że kabel wolny
Biedacy.Dojadę nawet do Chorwacji,bo jak mnie stać na tesle to i stac mnie na to,by za moim autem jechała mobilna elektrownia.Understud?
Chyba mini atomówka.Ale jest pomysł.Jeśli jadę teslą a na przyczepce mam agregat,to mogę wjechać w zieloną strefę?
Lewacka ekologia polega na tym,że w Afryce murzyni umierają pracując w kopalniach litu,tam degradują środowisko a u nas glanc i pomada.Jak się akumulatory zużyją to damy je Afrykańcom tłumacząc że jeszcze dużo energii tam zostało.I ogłosimy się dobroczyńcą.No ale u nas glanc i pomada.Tak wygląda "ekologia"
Prawacka ekologia to zniszczenie natury-mierzeja wiślana,wyręb puszczy,bo za dużo lasów mamy.No i oczywiscie chcieliby aby Wisła płyneła z morza do gór.