Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Dlaczego 90% dziewcząt i kobiet na demonstracjach to takie brzydule???

Ilość postów: 97 | Odsłon: 2624 | Najnowszy post
  • Dlaczego 90% dziewcząt i kobiet na demonstracjach to takie brzydule???

Dlaczego nie ma tam prawie ładnych dziewczyn, jako chłopak poszedłem w niedzielę pod Stokrotkę i myślałem że z takiego tłumu dziewczyn może da się coś wyrwać, no bo taki spęd samic w jednym miejscu i czasie to swego rodzaju rzadkość i jakby okazja. Bardzo mnie sytuacja rozczarowała, widziałem 2-3 w miarę ładne dziewczyny... no tragedia!!! Wiele gdyby nawet i całe życie chodziły w maseczkach to figura straszna, otyłe, niezgrabne i ubrane tak jakby swoje wady chciały eksponować zamiast zatuszować :)

Dlaczego nie przychodzą te ładne?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Panie Ronia

Możesz wstawić swoje zdjęcie? czy ekran nie wytrzyma tej urody?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Panie Ronia

Facet to ma być tylko trochę ładniejszy do diabła, chociaż te co tam widziałem to chyba i z samym diabłem by poszły, nie wiem tylko czy diabeł by prędzej nie uciekł :)))

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Dlaczego 90% dziewcząt i kobiet na demonstracjach to takie brzydule???

A ty pewnie ostrowiecki model

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Fakt, jest w tym sporo prawdy, sama to zauważyłam. Nie tylko w Ostrowcu zresztą.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Dlaczego 90% dziewcząt i kobiet na demonstracjach to takie brzydule???

Na tinderach też brak. Trzeba szukać przynajmniej w promieniu 53km

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Przecież tak się sypią a wam tylko ronia została?

Biedni pokrzywdzeni przez los przystojniacy, za piękni na seks i tacy samotni.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Przecież tak się sypią a wam tylko ronia została?

Hahaha

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Jak to w maseczkach dopatrzył się że brzydkie

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

To click bajt. Nastepny spamer.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Gość_ŻydŻydowiPolakiem;)
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Co za brednie

Nie ma w Polsce aborcji ze względu na trudną sytuację życiową. W Polsce raptem w kilku przypadkach do 12 tygodnia ciąży i ani dnia dłużej. Pisowce wciskają kity pokazują oderwane od rzeczywistości dane i filmiki.

Nie stosuje się metod pokazywanych w pokazach o usuwaniu ciaży dla wzmocnienia przekazu.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

i do tego zapach śledzia nad tłumem

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

To covid atakuje twoje oczy.

Pewnie też nic nie "czujesz" bo z pewnością nie rozumiesz.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Poleciał z nadzieją że jak będzie tyle kobiet, to może jakaś skusi się na taki skarb jak on ale wszystkie się brzydziły.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

G. prawda same fajne laski widziałem. Nawet jedną wyhaczyłem, słodka blondyneczka i nie chce mieć dzieci!

Gość_ForumowyIdiota
          Zgłoś
          Odpowiedz

Słodka blondyneczka powiadasz .Czyli jak mówi przysłowie niezbyt mądra

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Wypada ci współczuć, że w swoim życiu kierujesz się przysłowiem, a nie zdrowym rozsądkiem. Mój czarny kot byłby z ciebie dumny.

Gość_ForumowyIdiota
              Zgłoś
              Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę