Dlaczego nie ma tam prawie ładnych dziewczyn, jako chłopak poszedłem w niedzielę pod Stokrotkę i myślałem że z takiego tłumu dziewczyn może da się coś wyrwać, no bo taki spęd samic w jednym miejscu i czasie to swego rodzaju rzadkość i jakby okazja. Bardzo mnie sytuacja rozczarowała, widziałem 2-3 w miarę ładne dziewczyny... no tragedia!!! Wiele gdyby nawet i całe życie chodziły w maseczkach to figura straszna, otyłe, niezgrabne i ubrane tak jakby swoje wady chciały eksponować zamiast zatuszować :)
Dlaczego nie przychodzą te ładne?
Możesz wstawić swoje zdjęcie? czy ekran nie wytrzyma tej urody?
Facet to ma być tylko trochę ładniejszy do diabła, chociaż te co tam widziałem to chyba i z samym diabłem by poszły, nie wiem tylko czy diabeł by prędzej nie uciekł :)))
A ty pewnie ostrowiecki model
Fakt, jest w tym sporo prawdy, sama to zauważyłam. Nie tylko w Ostrowcu zresztą.
Na tinderach też brak. Trzeba szukać przynajmniej w promieniu 53km
Biedni pokrzywdzeni przez los przystojniacy, za piękni na seks i tacy samotni.
Jak to w maseczkach dopatrzył się że brzydkie
To click bajt. Nastepny spamer.
Nie ma w Polsce aborcji ze względu na trudną sytuację życiową. W Polsce raptem w kilku przypadkach do 12 tygodnia ciąży i ani dnia dłużej. Pisowce wciskają kity pokazują oderwane od rzeczywistości dane i filmiki.
Nie stosuje się metod pokazywanych w pokazach o usuwaniu ciaży dla wzmocnienia przekazu.
i do tego zapach śledzia nad tłumem
To covid atakuje twoje oczy.
Pewnie też nic nie "czujesz" bo z pewnością nie rozumiesz.
Poleciał z nadzieją że jak będzie tyle kobiet, to może jakaś skusi się na taki skarb jak on ale wszystkie się brzydziły.
G. prawda same fajne laski widziałem. Nawet jedną wyhaczyłem, słodka blondyneczka i nie chce mieć dzieci!
Słodka blondyneczka powiadasz .Czyli jak mówi przysłowie niezbyt mądra
Wypada ci współczuć, że w swoim życiu kierujesz się przysłowiem, a nie zdrowym rozsądkiem. Mój czarny kot byłby z ciebie dumny.