Ty masz najwyraźniej problem z postrzeganiem rzeczywistości, obejrzyj w TV, której tam sobie chcesz, w internetach których tam chcesz, nawet w tych amerykańskich i zobacz gdzie jest chamstwo, rozwydzrzenie, wandalizm i posłuchaj które środowiska tak się zachowują.
Szczególnie kucharka Przyłębska
No choćby Pani sędzia Przyłębska, wygląda normalnie, ładna kobieta, ciepła, mówiąc nie używa wulgaryzmów, ja spokojnie zostawiłabym z nią swoje dzieci.
12:46. Ty z księżmi też byś chętnie dzieci zostawiała. Takie masz pisie otępienie umysłowe bez szans na leczenie.
Otóż to 11:25. W samo sedno ;))
Stoją dwie aktywistki z jednym s,podchodzi trzecia i też brzydka.Czy to przypadek? Nie sądzę.
12:24. Znowu psychoza sama siebie popiera.
Nie masz racji... zaręczam że nie masz :)
Przykro, prawda
Oczywiście i zawsze i niezmiennie zaprzeczasz. Jesteś żałosna z tymi kombinacjami, ale fajnie jest się z kogo pośmiać na mieście.
Nie wiem do kogo piszesz, o kim myślisz, ale zalatuje to początkami paranoi :)
One podobno są różne, ale jakiś specjalista może by pomógł, im wcześnie tym lepiej... :)
wszystkie są piękne , ale to piękno musisz umieć dostrzec!.
Wszystkie są piękne tylko wina czasem brak.A w niektórych przypadkach szkoda wątroby.
Bozsze... nie ma co pisać więcej, bo szkoda czasu, klawiatury i prądu, fakt faktem jest że dziewczyny i kobiety (o ile nie obraża ich takie nazywanie) biorące udział w tych i tego typu manifestacjach zasługują na miano swego rodzaju... osobliwości :)
No trudno, tak jest. Dlaczego? Ja nie wiem.
Proponuję, żeby założyciel wątku zamieścił na forum swoje zdjęcie. Zobaczymy jakiej jest urody.
Odpowiadam : Ładne leżą z nogami szeroko rozwartymi I kochają się ze swoimi partnerami, tak jak ja kiedyś, po powrocie z pracy do wyrka i ogień do kolacji, czasami poprawka po wiadomosciach.Teraz juz stabilizacja u mnie.No a brzydkie na ulcę.
Co się dzieje rano jak się budzisz? Takie leżące to chyba tylko nawalone w trzy dupy, bo normalnie kobieta to jest aktywna. Serio byłeś kiedyś z kobietą?
Pierdolisz, jak potłuczona, chyba jesteś brzydka, idź sie odlej.
Czyli jednak nie masz kobiety, bo taka leżąca z rozchylonymi nogami to musi być gumowa panna, musisz pewnie uważać na jakiś wentylek?