No I to jest ten poziom reprezentowany na ulicy , ja o niebie , a ten co sie jebie ?
Ty o niczym nie możesz wiedzieć, bo po wpisie widać że o seksie wiesz tyle co ci kto opowiedział a rżniesz Casanovę.
Skoro mnie zaczepiasz. Napisz na mozebytak@gmail.com
Napisz do swojej roni, może to wzmocni więź między wami.
Jebac co sie rusza bo nastanie wielka SZUSZA!!!!!!!!!!!!!!!!
Założyciel wątku to znany kozojebca i onanista na którego nie spojarzalaby żadna kobieta
No ale jakby nie patrzeć, to fotki ze zgromadzeń nie kłamią. Nie obawiajcie się ciązy, chyba, że pozamacicznej,ale tej sie nie usuwa, to o co chodzi ??
Skoro nie napisałaś, to sie dowiesz, jak to jest mieć nogi szeroko rozwarte.
Paskudne dziewuszyska,zwłaszcza ta młoda z obwisłym bebechem.Zamiast pokazać młode ładne zgrabne laseczki to są:młode,zapasione i paskudne.Jaka to reklama naszego miasta? żaden inwestor tu nie zainwestuje jak zobaczy te młode świnki w czarnych majtkach i biustonoszach.
Lesby są ladne
Do ozyrys: Zapomniałeś napisać, że jeszcze do tego mądre inaczej.
paszczury! nikt ich nie chce wiec krzycza o bolca. sa zdesperowane.
Zdesperowane to są takie śmiecie jak ty, co seks mają tylko z ronią.
Nie ma brzydkich kobiet, jest tylko mało wódki. Strzel 0,7 l i zobaczysz wszystkie w pięknej krasie.
"jako chłopak poszedłem w niedzielę pod Stokrotkę i myślałem że z takiego tłumu dziewczyn może da się coś wyrwać, no bo taki spęd samic" - z takim podejściem to nic dziwnego, że nic nie wyrwałeś a teraz wmawiasz nam, że to dlatego, że brzydkie. Po prostu cię wyśmiały, więc teraz złościsz się w necie i masturbujesz na zmianę.
Gryzie skubany.
Przecież 90% tych dziewcząt to sama patologia , naćpana i przepita zbieranina.
Patologia taka jak ty to lata po zasilki do mopsu i ciagnie lache kaczorowi.