43lata to młody facet.Mój mąż ma 39lat i jest atrakcyjny,przynajmniej dla mnie bardzo.Zawsze pachnący,zadbany,ubrany dobrze,bo ja go ubieram .Fryzjera też ja mu znalazłam.Włosy ma póki co,zęby białe.Nie zamieniłabym mojego "dziadka" na 20latka za dopłatą.Mądry,zaradny i wychowany.Po 13latach małżeństwa dla mnie ideał.Mój ideał.
Ideał powiadasz...nie przeginaj bo może cię zaskoczyć niemiło...i trudno będzie ci to przełknąć.
Już jedna taka była co pisała jacy są szczęśliwi że całe miasto im zazdrości hehehehe a potem sie okazało że jej pisał na forum że kocha a w drugim wątku szukał następnej a jak w ciąże zaszła żeby już na zawsze jej zdaniem zatrzymać go przy sobie to ja zdradzał . Jakoś teraz nie pisze o szczęściu tylko o wybaczaniu ...ale to tez wielkie szczęście dla niej wybaczać ciągle zdrady.
PEWNOŚCI nawet co do siebie nie masz , a co dopiero do drugiego człowieka i słowo MOJ to możesz użyć do rzeczy np mój biustonosz :):):)
Ależ z ciebie musi być zgorzkniała i zawistna osoba . Tylko współczuć takiego patrzenia na świat .
A Pani z wczoraj z 21:05 serdecznie gratuluję i życzę wiele szczęścia :)
Miło jest czytać posty, że ludzie są szczęśliwi. Wszystkiego dobrego. Dołączam do Waszego grona szczęśliwych i zadowolonych.
Dla każdego z nas szczęście to coś innego.
Dla jednych niezależność , dla innych stabilizacja życiowa, jeszcze inni szczęściem nazywają dostatek i dobra materialne a dla innych szczęście to posiadanie mężczyzny i to nie ważne że zdradza ważne żeby nie bił , nie pił i wypłatę przyniósł
Nie współczuj bo światopogląd każdy ma swój i swoje szczęście inaczej postrzega a może dla niektórych niezaradnych kobiet to szczęściem jest wybaczanie żeby tylko mieć faceta i to za wszelką cenę nawet kosztem utraty swojej godności?
Ale dlaczego od razu musisz wylewać żółć jeśli ktoś pisze że jest w szczęśliwym związku - to pozwala ci się lepiej poczuć -jak kogoś zgasisz swoim kwasem? Tak cię to boli że komuś jest w życiu dobrze ? Naprawdę tylko współczuć...
Mój mąż jest taki sam ideał,białe ząbki,śniada skóra,zbudowany,wspaniały sex i kocha mnie ponad życie!!!!Jesteśmy 15 lat razem i bardzo się kochamy.Mam nadzieję, że przez ten czas był tylko mój.Bo ja jego nie byłam!To był błąd,próba sprawdzenia jak to jest z innym....
a Z kim my was zdradzamy? co? Przecież nie z innymi facetami. Jesteście takie same!
jak nie zdradzac jak w domu taki roztyty potwór?
17:19 odezwał się facet cuchnący piwskiem, łysy, z "bojlerem" i niedbający o higienę.
:):):) 40 sto letni facio już wydziela woń nie do zniesienia a co dopiero 50
Ciekawe gdzie znajdzie taki 50 latek taka naiwna co by go chciała?
musi nieźle kasą sypnąć
Dużo celebrytów szuka sobie młodszych i pięknych kobiet bo to prestiż dla nich. Faceta z kasą lub na stołku można podciągnąć pod tę kategorię., Pewnie leci tylko na wiek i wygląd bo musi sie dobrze prezentować i nie ma w tym jakiegoś uczucia. Poszaleje i kupi dom żebyś odeszła.
Właśnie jest uczucie, po 50tce z taką młodą dziewczyną momentalnie chemia się budzi. Tak samo jak i 16, 20 czy 30latka to ten sam proces w mózgu. Facet nie musi specjalnie pięknie wyglądać on imponuje takiej młodej innymi sprawami i kasą oczywiście, bo kasa, to w jej oczach zaradność, bezpieczeństwo itd.
Sorry, ale to miłość tylko kryzys wieku sredniego w wydaniu zachodnim. Na zachodzie stare pierniki nie maja nie maja zahamowan, aby podrywac kobiety w wieku swoich corek czy corek znajomych i uwierz mi, nie robia tego ze wzgledu na wnetrze kobiety.
Tak jakby to równolatkowie patrzyli tylko na swoje wnętrza... Każdy ma jakieś, każdy szuka różnych atrybutów.
Chemia jest ta sama w niezależnie od wieku. Czy będzie z tego wielka miłość w przyszłości? Kto to wie, tak często są problemy w różnym wieku, rozwody itd Ile ludzi ma siebie dość po dłuższym czasie...
Dlaczego martwić się zatem na zapas jak życia coraz mniej...
U Facetów zazwyczaj największą wartością jest piękno, także nie oszukując się, młoda zawsze wygrywa.
Dlaczego więc nie być z dużo młodszą, nawet i jeśli to ma być krótszy czas? Na pewno się go nie będzie żałować... W życiu ponoć najpiękniejsze są chwilę, a tych najpiękniejszych dostarczy piękna młoda kobieta.
Niech gadają, że za kasę, niech gadają, że nie wypada, niech gadają że żałosne... W wieku 50 lat cóż mogą mnie obchodzić słowa innych, liczysz się Ty i to co masz, nie to co ktoś po złości mówi. W gronie samych Panów jest się w takiej sytuacji Panowie po prostu Bogiem.
Jeśli uważasz, że kilka pięknych chwil wynagrodzi późniejszy ból rozstania, nierzadko upokorzenie, straty materialne i samotną starość to może i warto. Bo niestety nierzadko jest tak, że jak panna jest sprytna to pozostawia starego głupca zupełnie oskubanego...Faceci nie mądrzeją z wiekiem a wręcz przeciwnie, co widać w wywodach gościa @ekhm i bardzo łatwo nimi sterować za pomocą tego co kobieta ma między nogami. Zupełnie wtedy tracą rozum :)
Kto nie ryzykuje, szampana nie pije.
Nie bój się, ten kto doszedł do dobrej kasy wie jak nią zarządzać, ma w tym doświadczenie i doradców. Po 50 tce myślisz jak najlepiej kasę wydawać, w końcu w grobie jest średnio potrzebna, to czas, aby wydawać i żyć z tego, do czego udało się dojść...
Masz wielu bardzo bogatych z młodymi kobietkami, jakoś nie widziałem, aby nagle stali się żebrakami, fakt ich kobiety nieraz ulotne, ale majątki im zostają... i przyjdzie kolejna chętna, może i piękniejsza i młodsza:)