Co się stało że osoba niegdyś najbardziej aktywna już się nie udziela na naszym forum? Coś się stało że już nie pisze? Zawsze lubiłem czytać jej teksty
To sobie z niaą popisz na fecoboku. Jej aktywność, gdy wyszło wszem i wobec kim jest, nie była zgodna z linią partii.
Ona przynajmniej ma odwagę pisać pod swoim imieniem i nazwiskiem na Fb, a je jak bezimienny szczur na forum. I jakoś liczba oponentów jej spadła. Jak trzeba się przedstawić nie ma odważnych do podjęcia dyskusji.
22:20. JEFF, od kiedy umiesz pisać z sensem? Czyli te jaja, które odstawiałeś były po to, aby wykończyć forum?I nawet jesteś blisko tej pieprzniętej, bo ją wychwalasz? A może JEFF , to ktoś z jej rodziny, albo ona sama? Tyle pytań bez odpowiedzi...................
A ona jest na fb? ja szukałem pod felice i felice123 i nie znalazłem żadnej Polki
Na Facebooku jest pod swoim imieniem i nazwiskiem. Nadal pisze merytorycznie i miło się ją czyta.
Po co ma pisać jak tu nie ma z kim sensownie pogadać ?
Spokojnie, ona pisze na forum nadal i to pod tyloma wcieleniami, że już sama się gubi, kim jest.
Prędzej ciebie doprowadza do paranoicznego obłędu, bo już chyba w każdym na tym forum ją widzisz.
Bo nie chce
Zrozumiała.