Co się stało? Była naczelną pisarką forumową, napisała najwięcej postów jako użytkowniczka, a teraz zniknęła.
Felice123 - tęsknimy
Kpisz, czy o drogę pytasz?
Była/jest bardzo mądrą osobą
Prymitywy ją niszczyły
Ma teraz przynajmniej spokój
Jest na facebooku, tam przynajmniej nikt jej anonimowo nie wyzywa, można merytorycznie dyskutować.
Ta akurat. Jak piszesz nie.po jej mysli to blokuje zaraz.
Ma do tego prawo 20:34.
Uciekła na Facebooka. Czemu?
Bo na Facebooku może blokować niewygodne osoby, usuwać wpisy, edytować je i nawet usunąć wątek.
Z jednej strony nie ma komentarzy na poziomie niesfornego 6 klasisty (co tu było nagminne) ale usuwa też dyskutantów którzy potrafią zabić jej ćwieka gdy sama nie potrafi z tego wybrnąć. Stąd też pod jej postami jedynymi dyskutantami są nie do końca rozgarnięci ludzie których felka zaleje słowotokiem.
ANI KROKU W TYŁ I NIE PRZEJMOWAĆ SIĘ TARGOWICĄ BRAWO PiS
O, wypraszam sobie, 21:00. Może nie jestem ideałem jak Ty, ale chętnie kiedyś jeszcze bym z Nią podyskutował, choć wiem, że nie będzie lekko.
Nisko cenię ludzi, którzy nie mogą znieść, że ktoś jest ma więcej wiedzy, zalet, umiejętności i trudnej do podważenia racji. Równocześnie każdą wadę wyolbrzymiają, aby usprawiedliwić własną próżność.
te "wielkie mądrości" to w paczce z chipsami jako dodatek były, czy pod kapslem tymbarka? Lubię jak ludzie silą się na inteligencję wrzucając oklepane banały jako coś ponadprzeciętnego.
Inteligentnym się jest, albo nie, więc nie można się na inteligencję silić.
I nie musisz się tu chwalić źródłami, z których czerpiesz swoją ponadprzeciętną wiedzę.
23:51. Można, można, ty udajesz inteligentkę(bez sukcesów niestety) od kilku lat. Czyli można.
21:45
Ty jesteś znany tutaj ze swojej głupoty.
21:34. Z jakim szacunkiem o sobie samej "z Nią" i ile SUPERLEWATYW na swój temat? Haha mogła to napisać tylko i wyłącznie bohaterka tego wątku o sobie, bo wszyscy dokoła mają o niej zupełnie odmienne zdanie.
Nie może usunąć czyjegoś wpisu na spotted czy innych tego typu stronach. Jedynie na swoim profilu.
To forum ma taką zasadę. Jesteś debilem - zostajesz. Masz trochę oleju w głowie - uciekasz widząc co tu się wyprawia.
Popieram gościu 21:34; takim potencjałem intelektualnym promuje się miasto od nowa:)