Tak samo Felice123 nie udziela się codziennie na forum, jak paru innych forumowiczów i forumowiczek, którzy choć mają zarejestrowane nicki, uparcie je ukrywają i piszą jako goście, od twórcy tego wątku począwszy.
Przejdźmy na inne forum; może na Gazeta. pl Forum Ostrowca
Nie będę wspierał Michnika.
Czyli jesteś kim?
jest na kwarantannie
Chyba na kwarantannie od paranoi.
Aleś ty głupi. Taki tekst to nawet mój kot by wymyślil.
Ale udana riposta... mistrzostwo świata. Czy masz na myśli kota z Nowogrodzkiej?
Bluszcz na czeremsze
Może dlatego, że gówniarstwo ograniczone umysłowo opanowało to forum/ na naszym forum/ i ludzie poważnie myślący coraz bardziej zniechęcają się, by uczestniczyć w tym bełkocie?
Na naszym forum wyżywają się niezrównoważeni z innych miast
Człowiek jest zdrowszy jak nie wchodzi na to forum. Pełno tutaj debili jak ten od "ANI W KROKU... '. To strona to zaczyna być rakiem.
A kto to jest Felice? Przez dwa lata udawała "modre" a to tylko baba z Denkowa co pod sufitem cinko.Wydawało się jej, że z mężem radnym ma ma swoja wizję świata.No cóż, razem są marginesem normalnego życia.
Akurat nie możemy się z tobą zgodzić. Miała poglądy jakie miała, ale przyznać trzeba, że język jakiego używała był na wysokim poziomie i chamstwa w niej nie było. Czego np. nie można powiedzieć o tobie 10:11.
Mam inne zdanie. Moze dla ciebie to wysoki poziom, ale tak naprawdę to płycizna tylko ubrana w rozbudowany poziom słownictwa. Mnie nie znasz, wiec wara w ocenianiu mnie.
Oczywiście,racja. Toż to jadowita żmija jest.Tutaj kąsa ale na priv nie odpisze, tylko blokuje.
10:28, może napisz coś Twoim zdaniem mądrego na jakiś, a nie o kimś, temat, to razem poćwiczymy gimnastykę umysłową i zobaczymy, kto pierwszy polegnie, albo dojdziemy do kosensusu. Oczywiście niczego nie przesądzam. Tylko zacznij Ty, cwaniaczku.
10:28, a dlaczegóż to nie można ciebie oceniać, skoro ty pozwalasz sobie bez zezwolenia oceniać innych?