Bo ja nie udzielam sie po kryjomu politycznie. Widzisz różnicę?
10:39, i całe szczęście, że nie udzielasz się politycznie, bo aż ciary przechodzą na myśl o politykach twojego pokroju. Ale udzielasz się na forum, więc podlegasz ocenie i nie możesz tego nikomu zabronić.
Nie potrafię tak kłamac , oszukiwać i byc hipokrytą by być politykiem. Mam za to zdrowy rozsadek i każdemu kto taki jest potrafie powiedziec prosto w oczy, że jest fiutem.
Więc po raz kolejny trzeba dziękować opatrzności, że nie możesz być politykiem. Ale to nie zmienia faktu, że nikomu nie możesz zabronić nazwać ciebie fiutem.
Co za hipokryta. Ty nie znasz Felice a ją oceniasz 10:28. Twój poziom jest bardzo, bardzo niski. Uświadom to sobie.
10:21, popieram. Nie tylko ja.
No to mamy sekte.Uzywajcie tylko gumek i maseczek.
Sekta jest na ulicach Warszawy. Dowodzi Lempart z namaszczenia Sorosów.
Pieerdolis jak potłuczony. Wyjdz na ulicę, pogadaj z ludzmi, ale nie z tymi z brakami wykształcenia i sklerotykami. Świat jest inny, niz ci sie wydaje w tej piwnicy.
Felice dupki możecie dupę podcierac
No ma braki w seksie, co ciagle mozna było zaobserwować):
Ty masz wyraźnie kompleks na punkcie wykształcenia gościu 10:45, al eto nie powód aby obnażać się z tym na Forum.
Znam felkę osobiscie i mogę powiedzieć, ze ma problemy z tozsamoscią.
Jest tego trochę :)
Jaką sektę? Ty w życiu nie umiesz bez chamstwa? Stąd to masz? z rodziny?
10:59 w otoczeniu twoim musu czasem przebywam i sie nauczyłem. ze do plebsu trzeba z chamstwem.
11:02 To niemożliwe z fizycznego punktu, żebyś kiedykolwiek miał coś wspólnego z moim otoczeniem. Wychodzi jednak, że te chamskie inspiracje czerpiesz od swoich (rodzina, przyjaciele).