Podobna do Belucci chyba od pasa w dół:)
U ciebie? Tytuł Miss wiejskiego PKSu nie wystarczy?
Ja wiem, ale nie powiem.
Nie ma jej na tej fotce.
Bała się pewnie konfrontacji wyobrażenia na swój temat, o którym szeroko wypowiadała się na forum i rzekomego podobieństwa do gwiazd różnej maści z faktami jej wyglądu w oryginale.
Na tej fotce sami chłopcy
Największa beka z tego radnego z Pisu, zakonspirowanego w ciemne okulary i kaptur. Bareja znowu miał okazję się pośmiać. Dzielna grupa siłaczy własnymi piersiami broniła kościołów, których notabene nikt nie atakował, gdy tymczasem zupełnie przypadkiem przechodził obok fotoreporter z aparatem i zrobił zdjęcia do artykułu. Jaki zbieg okoliczności, tylko podziwiać.
Ten w czerwonych butach to jest niby przyszły "prezydent" Ostrowca? Trochę obciach bronić kościoła, którego proboszcz trafił do aresztu z zarzutem pedofilii.
Z tą jego prezydenturą(marzenia i propaganda żony) to też beka na całe województwo. Wiem, co mówię.
"Marzyć każdy może - jeden lepiej, a drugi gorzej. Ale nie o to chodzi..."
A od tygodnia ciepłego obiadu w domu nie było. :)
Sokzburaka od rana nie ma co robić w robocie.
Tępota nigdy nie wybaczy kandydatowi inteligencji i eruducji jego żony. Woli odmrozić sobie uszy.
Już takich w sejmie mamy inteligentnych. Myslę , ze na sołtysa mu jej wystarczy.
Jasne. Co innego w tym zakresie odnośnie urzędującego w Ostrowcu Prezydenta i jego małżonki.
Dla niej to ujma dyskutując z Popaprancem