15;27 Zakładasz głupi wątek Prowokujesz i co chcesz osiągnąć
Upokorzeni przez Felice chcay się odgrywać .Olej ich.
Nie zasługują na nic więcej
Ich po prostu boli to, że jest od nich dużo bardziej inteligentna.
* Nie mylić choroby psychicznej z intelektem i nie nazywać szamba perfumerią.
Pogrążasz się intelektualną prozą.
Wątek założyłem bo mam taka ochotę. Tak chcę się na niej odegrać, bo ciekaw jestem co powie na takie dellikatne podwyzki jakie sobie chcą przyznać posłowie. Da mnie to jest dwulicowość w wykonaniu Felki.
Fanfan Tulipan?Nie wierzę, żeby Felka miała na forum jakichkolwiek fanów. Ona jest tak jadowita i toksyczna, że żmija zygzakowata, to przy niej myszka Miki:) Ktoś taki nie ma w życiu ani przyjaciół, ani fanów.
Baaaaardzo wielu proroków w swoim narodzie wybranym nie miało "fanów", jedynie swoich morderców.
Beata Cz. znowu pycha przez ciebie przemawia. A i uświadomię cię nie jesteś tak inteligentna za jaką się uważasz.
17:26, doczekałeś się. Ciesz michę.
Widzę ze przy Tobie jasnowidz Jackowski to cienki gość. A przypadkiem to nie sama napisałaś ten post?
No cóż, sama sobie winna. Dalej prowokuje i nie odpuszcza. Jej sprawa. Dla mnie nie ma nic do powiedzenia. Zreszta czesto tak było, jak miała niewygodny temat , to znikała i pisała z goscia.
Brakuje Ci jej, umów się z nią na winko.
Błądzisz i niemerytorycznie bredzisz, 19:30.
Dla jasności, nie jestem Felice123. Łatwo to sprawdzić.
Oj problemy masz z jasnością. Ja nawet nie sugerowałem , ze jestes felice123, bo mnie to wisi. Naskakujesz i chcesz coś osiągnąć, tylko co? Chcesz być nastepną gwiazdą PKSu?
No dobra. To co miało oznaczać twoje pytanie z 19:30? (rozumiem, że jest twoje)
Gościu 18:31 chyba masz za duzo kasy ...?
Może sponsor ma duzo:)
8:58 a ty czemu do kieszeni zaglądasz obcym? Nie strasz, bo sie zesrasz, a on nic przeciw prawu nie zrobił. Tylko wy pisowcy uwiebiacie straszyc bez podstaw.
Dej ty też straszyles pod inną ksywą?