My inwestujemy:) ale fajnie, że potwierdziłeś :)
Wiem. ty byś za te grosze nie robił. To ile ci płaci? :)
Mało zarabiasz ;) Nie masz się czym chwalić 16:39.
W takim razie zamilknę. Nie mam wiadomości, o których mówisz. Wiem tylko, że w początkowym okresie była osoba, która przeszkadzała, mąciła i motała, dołki kopała. Może trafiłeś na tamten moment...nie wiem. Potem zaś, tak jak pisałam wcześniej, choć szczegółów też nie znam.
Mówisz o tej co dziś na rowerku z silniczkiem jeździ?
Zdaje się, że wtedy, gdy pierwszy raz o tym rowerku z silniczkiem pisałeś, nie zrozumiałam dobrze o kogo chodzi. Myślałam, że o kogoś z KWW. Nie wiem w takim razie o kim piszesz, bo ja miałam teraz na myśli kogoś, kto według mojej wiedzy, nie mieszka w Ostrowcu, ani w okolicy, choć mogę się mylić.
Aaaaaaa..... To ty mówisz o takiej pani..... Co to na spadochronie tu spadła, po tym jak w reklamówkach z pewnej instytucji warszawskiej dokumenty wynosila? No cóż. Ja jej władzy nie dawałem.
A o Panu z rowerykiem to mówię o tym, co to tak ładnie się przemalował i dziś w KWW gra.
Już nie odpowiadaj. Już wiem kogo masz na myśli. Ten jeszcze trochę włosów ma, choć niekoniecznie z przodu. :))
Oj chyba nie o tym mówię, choć ten też Gucio dobry. Mówię o tym co to za cenę pracy dla siostrzenicy się przemalował.
16:16. Felka, szybko weź leki bo masz taką gonitwę myśli, jak wtedy, gdy zabrali cię w kaftanie bezpieczeństwa do Morawicy, pamiętasz? Weź psychotropy!
Jesteś pełen nienawiści do ludzi z KWW - co Ci zrobili?
Jemu, czyli ciemniakowi każdy jest winien coś, według niego, a głównie podziw, na który nie zasługuje w żadnym względzie. Jeśli dzisiaj udaje czyjegoś przyjaciela, to jutro go zdepcze bez zmrużenia okiem, bo on zna tylko uczucie nienawiści. Nikt go nie chciał, nikt go nie kochał i ten siusiak 8 cm, i dlatego jest chory z nienawiści do całego świata.
Ludzie piszący na forum nie ubliżający,odpowiadający normalnie na posty sa wzywani na policję tłumacząc się z niczego a jakos temu ciemniakowi za wpisy nikt nic nie może zrobić bo się go boją?
Bo Ciemniak13 pisze mądrze w przeciwieństwie do tych, których niby wzywają.