Ciemniak i Felka piszą mądrze?Gratuluję. Możesz w poniedziałek zgłosić się do psychiatry bez skierowania. Felka schizofreniczka i ciemniak alkoholik i "siusiak mega 8 centymetrów". Dobrana para "mądrych ludzi"
Oczywiście, że piszą mądrze. Jeśli nie jesteś w stanie tego zauważyć to znaczy, że sam powinieneś podjąć leczenie gdyż masz zaburzone pojmowanie rzeczywistości.
Ty za to wchodzisz im w tyłek 16:09, bez masła.
Ciemniak do sikania używasz pęsety?
Gościu 16:29 to dlaczego się tłumaczysz? Nie ma podstaw to nie tłumaczę się. Oni tam gdzie trzeba nie przesłuchują. Robią skandaliczne błędy świadome lub nieświadome . Takich przykładów jest mnóstwo, często w sprawach bulwersujących przestępstw. Niestety.
gościu 17:16 ty na mądrego nie wyglądasz.
A tu się wygląda? Jak ty to robisz? Opowiedz, ja też tak chcę umieć :)
Ten z 17:16 wygląda jak pół d*py zza krzaka
Brawo! Właśnie zmarnowałeś kolejny dzień na kopanie się z wirtualnymi łobuzami! Duma!!!!
Dziękuję. Pozdrów Jarka. Przekaz mu, że jeszcze wiele dni tu dla niego zmarnuję :)
Ale pewnie na Ciebie nie ma mocnych.Nikt tych dni ci nie zmarnuje bo...........?
Oh, ale Ty masz ciekawe życie :))
Och och och och och och och och
Mało jest takich odważnych facetów jak Ciemniak13, co to potrafią pisać na podrzędnym forum przez cały dzień.
Nowa definicja bohatera :)
Raczej loosera.
https://pasek-tvpis.pl/p/tvpis52862a.jpg
Strach się bać jak odkryjesz generator pasków TVP Info. Zasyp foliarstwa będzie. Chociaż jest taki ksiądz, który twierdzi, że Koronawirus to kara za homoseksualizm i in vitro.
gdyby tak było jak twierdzi ten ksiądz to większości jego kumpli po fachu już by nie było hehe
Pieprznięta Felka o godz.17:48 napisała, że ni w ząb nie wie kim jest cemniak13 i w ogóle go nie zna. Kłamczucho, jak się ściemnia, to trzeba mieć dobrą pamięć. Już się kiedyś zarzekałaś, że nie znasz ciemniaka, a za parę dni napisałaś "ciemniak, jak się spotkamy w szerszym gronie, to ci powiem o co mi chodzi". Ale śmierdząca, przebrzydła kłamczucha. To jest "wzorowa katoliczka", która ma czelność innych pouczać, jak mają żyć? Zakłamana ściera.