Gdzie Ty tą nienawiść widzisz 15:19 ? Ciemniak13 ma super poczucie humoru, w przeciwieństwie do Ciebie.
Dobrze, że ty jesteś od bladego świtu do późnej nocy i srasz się tu na potęgę.
Felice123 wzięła 3 dni wolnego od forum, to teraz musisz robić z siebie kretyna za dwoje. Pamiętaj!
Nie,postanowiłam pisać z gościa.
Ok, pisz. Przecież myslisz, że bez ciebie to forum nie ma prawa istnienia.
Nie podszywaj się, bo nieładnie.:))
Jesteś nimfomanką i studiowałaś w Łodzi?
marzenie taka kobita, tylko zeby była troche mądrzejsza. właściwie nie troche
Tobie nic nie pomoże, kretynie :)
Pasuje ten opis do Feli nimfomanki z Łodzi, jako ultra katoliczka udziela sie wyłacznie w watkach o siusiakach. W dodatku nie odpowiada czyli to prawda.
Tak. Ty też nie odpowiadasz, czy jesteś kretynem, więc musi to być prawda.
Nie odpowiadam bo nim nie jestem :) widać komu nerwy od prawdy puszczają, na kretyna i klamstwa newry nie puszczają tylko na prawdę o pisie i kosciele :))
Czyli jak ty nie odpowiadasz, to nerwy ci nie puszczają. Jak nie odpowiada inny, to znaczy że prawda. Mówiłem, że kretyn :)
Witaj.
Zdaje się, że tym postem załatwiłeś dzisiaj przydupasom nadgodziny.:))
Aż żałuję, że mam tak dużo roboty do niedzieli, bo chętnie bym podyskutowała, gdyby nie to.
Ale powiem ci, że z tym ich wyrzuceniem z urzędu celem przewietrzenia stęchłej atmosfery (tj. tylko tych przydupasów) to świetny pomysł. Chetnie ci w tym pomogę przy sposobności. :))
Pozdrawiam.
Przykro mi ze nie pracujecie u JG ale nie musicie tworzyć z naszego pięknego miasta dna. Pamiętam ciemniak jak mówiłeś i będę się przypominał. Powiedziałeś że do póki Jarek płaci będziesz głosował na PiS
Kłamiesz %) To tobie Jarek G. płaci :)