Super koncert! Agnieszka jak zwykle nie zawiodła. Tłumy na stadionie. W końcu artysta na właściwym poziomie, a nie jakieś Sławomiry czy Stanisławy.
Gościu 19:43 Chylińska to jest ta słuszna opcja artystyczno- polityczna dla Ostrowca.
Racja. Gwiazda dużego formatu. N.p. w takim Denkowie to nawet wrony nie chcą krakać, bo niby po co?
Agnieszka to prawdziwa Petarda. Koncert rewelacja o czym świadczą tłumy wielbicieli. Po występie w Sopocie miło było zobaczyć na żywo. Ale jestem mocno zniesmaczony z powodu nagłośnienia. Nie wiem kto tym razem podłączał aparaturę nagłaśniającą i kto tym zarządzał ale była to tragedia. Nie można było tekstu zrozumieć. Nie było zbyt głośno ale nie dało się słuchać. Nawet gadające głowy przed koncertem nie wypadły zbyt korzystnie z powodu, że nie można było nic zrozumieć. Nie rozumiałem nic po francusku ale nawet po polsku. Brawo Organizatorzy myślę, że ktoś wyciągnie wnioski na przyszłość i wybierze lepszych akustyków w przyszłości.
Sorry- takie mamy władze kultury, ze stolicy województwa.
A cieszą się, że 9 tys. ludzi przyszlo.
Jak na Ostrowiec to na bogato.
A ile tysięcy było w Kunowie?
Zyga to wina samych akustykow tak do końca czy wina naglosnienia?,teraz naglaśniaja na chińskch mikserach i dalej naglosnieniu wschodniej prod. itd.i dlatego jest taka jakość
Kto to wogóle śpiewał czy OSTROWIEC nie stać na artystów sceny muzycznej piosenki łatwej lekkiej i przyjemnej?
23:21 jak ty będziesz stadionowym dziadkiem to taki młody ci powie czegoś ty słuchał dziaduniu
Wydziargane wulgarne dziewuszysko może sobie wyć ale dla kryminalistów razem z Millera wnuczkom, obie jednakowo pięknej urody. Kto toto zaprosił na Dni Ostrowca ?
3. 12
A kto temu zapłacił GRUBĄ Kasę.
Stare komuchy zapierdziale dla Was to śpiew w niedzielnej mszy jedynie jest lekki i przyjemny.