Super koncert! Agnieszka jak zwykle nie zawiodła. Tłumy na stadionie. W końcu artysta na właściwym poziomie, a nie jakieś Sławomiry czy Stanisławy.
Agnieszka to prawdziwa Petarda. Koncert rewelacja o czym świadczą tłumy wielbicieli. Po występie w Sopocie miło było zobaczyć na żywo. Ale jestem mocno zniesmaczony z powodu nagłośnienia. Nie wiem kto tym razem podłączał aparaturę nagłaśniającą i kto tym zarządzał ale była to tragedia. Nie można było tekstu zrozumieć. Nie było zbyt głośno ale nie dało się słuchać. Nawet gadające głowy przed koncertem nie wypadły zbyt korzystnie z powodu, że nie można było nic zrozumieć. Nie rozumiałem nic po francusku ale nawet po polsku. Brawo Organizatorzy myślę, że ktoś wyciągnie wnioski na przyszłość i wybierze lepszych akustyków w przyszłości.
Spierdalaj do Jakubka disko polowcu
07:20. WIECZNOŚĆ chyba miało być?
Ależ moc! Było fantastycznie. Brakowało mi takiego klimatu! Brawo Agniecha!
kto dzisiaj gra jaki zespół?
Dokladnie, a fakty są takie, że na Dniach Ostrowca są tłumy, czy to się podoba pisiorom czy nie. Ostrowiec to nie Kunow
kurde lubialem kiedys Chylinska,jednakze odkad zaczela brzmiec jak zarzynana swinia i wygladac jak czlonek meksykanskiego gangu wieziennego to naprawde mam opory .i nie kruwa nie slucham zenka ani jakiegos innego szambomira
To, że jesteś nieszczęśliwa to nie wina ani Chylińskiej ani nawet Zenka. Zrób coś ze sobą, żeby życie Cię cieszyło. Tego Ci życzę.