W Radio Ostrowiec reklamowali dzisiejszą imprezę na pożegnanie wakacji przy Zbiorniku Bilówka w Wólce Bodzechowskiej, gdzie m. innymi miał zagrać lokalny zespół Smoleńsk.
Jaki trzeba mieć mózg, żeby tak nazwać zespół muzyczny i bezcześcić pamięć zamordowanych w katastrofie lotniczej 10 kwietnia 2010, w tym Pana Prezydenta Rzeczpospolitej Polskie prof. Lecha Kaczyńskiego i 95 wybitnych przedstawicieli narodu polskiego.
Gratuluje rozumu tym, którzy tych trzech idiotów pod brzozą (w linku) zaprosili na tę imprezę.
Serio Zenka można słuchać na trzeźwo?
kurde lubialem kiedys Chylinska,jednakze odkad zaczela brzmiec jak zarzynana swinia i wygladac jak czlonek meksykanskiego gangu wieziennego to naprawde mam opory .i nie kruwa nie slucham zenka ani jakiegos innego szambomira
Wspaniała impreza artyści z górnej półki mnóstwo ludzi. Kto nie był niech żałuję. MCK powinien pomyśleć o takich dużych koncertach częściej. Stadion nadaje się na takie imprezy. Może Dawid Podsiadło?
Trzeba było jednego dnia zaprosić Chylińską, drugiego Zenka i każdy by miał coś dla siebie.
Popieram 22:39; O przepraszam, uwielbiam "Oczy zielone" Zenka w Sylwestra przed pólnocą:)
Nie bardzo widzę różnicę między tym Smolastym a disco polo 11:56 jeśli już o prymitywiźmie mówimy. To tylko kwestia mody.
Ja Tobie również 13:00. Jak dla mnie oprócz Chylińskiej nie było nic ciekawego na dniach Ostrowca.
To, że jesteś nieszczęśliwa to nie wina ani Chylińskiej ani nawet Zenka. Zrób coś ze sobą, żeby życie Cię cieszyło. Tego Ci życzę.