Ciekawe kto organizował w parku Dzień Baniek Mydlanych Wielka porażka dziękujemy za takie dziadostwo Jak ma być taki Dzień Ostrowca to lepiej siedzieć w domu
23:24 Wiesz co robi ten miś? On odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa. To jest miś na skalę naszych możliwości. Ty wiesz, co my robimy tym misiem? My otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie - mówimy - to nasze, przez nas wykonane i to nie jest nasze ostatnie słowo i nikt nie ma prawa się przyczepić, bo to jest miś społeczny, w oparciu o sześć instytucji, który sobie zgnije, do jesieni na świeżym powietrzu ...
Dzień baniek mydlanych to komercyjna prywatna impreza.
Jak komercyjna, jeśli nie ma opłaty za wstęp?
Jak zarabiają?
Zrobic wszystko platne, jeszcze tuczyc socjalistow darmowymi rozrywkami!
Młodzież koczuje pod bramą na swojego ulubieńca. Dobrze ,że jest też coś dla nich ale z tym koczowaniem to trochę chore.. czemu ma to służyć to nie wiem.
Nie wiesz, a krytykujesz.
Jak to świadczy o tobie?
Wyjedź chociaż raz z Ostrowca na koncert, to taki widok cię nie zdziwi.12:46
Przeszkadza ci ta młodzież czy jesteś za stary na takie zachowanie?
Żyj i daj żyć innym.
13:38 a co ja piszę,że mi przeszkadza? Nie dowdzisz liter czy co? Przeczytaj sobie jeszcze raz i jak chcesz grzecznie odnieś się do tematu, a jak nie to się bujaj. Widzę,że tylko pochwalać można, bo tolerancja jest tylko w jedną stronę. Inne zdanie kluje. Poza tym na każdy koncert ci co koczują ileś dni przed mają nie halo z głową. Tym bardziej koncert darmowy. I nie ważne jaka ,,gwiazda " przyjedzie.
" to trochę chore..", jednak kłuje cię w oczy ten widok, jeżeli tak napisałeś. A co tu chwalić czy wyśmiewać? Normalny widok, jakich wiele przed koncertami , więc nawet tematu na ten temat nie powinno być. Po takich postach wychodzi, jak ludzie żyją, a raczej wegetują w jednym miejscu.
Koczują pod bramą, bo jakie mają atrakcje w Ostrowcu.
Niech dyrektorzy MCK-u się wypowiedzą.
Tylko puszka co dwa tygodnie. To już stało się nudne panowie.
A nie, jeden do Kielc ucieka.
Byłem. Każda "atrakcja" płatna jest z osobna. Do tego stragany z zabawkami.
Koczują bo to modne... przeciez i tak wejdą na koncert więc jest to niemądre i bezcelowe.