Czy chodzi o brak środków zabezpieczających.
dwie stówy za dane o idiocie
Daj tysiąc złotych
Nie jestes warty.
To nie. Ile maksymalnie jesteś w stanie dać.
osobiscie w ryja
Przede wszystkim chodzi o ludzi chorych zgłaszających się do jednostek medycznych. Dlatego nie ma sie co dziwić, zę akurat w tych miejscach mamy największe problemy.
Chyba to proste debilu,to personel medyczny ma najczęstszy kontakt z chorymi.Nie pojąłeś jeszcze tego?
to ześ odkrył amerykę, jak na bitą pałę przystało! "personel medyczny ma najczęstszy kontakt z chorymi." , no co ty k. nie powiesz lol
Przeczytaj tytuł watku debilu.
myślałem że czytałeś zanim tu wszedłeś głupku, teraz przynajmniej wiesz o czym jest mowa?
Takie zasoby jak maski ,kombinezony , płyn dezynfekujący w czasie globalnego zagrożenia są trudno dostępne .
Ale są !
Co się stanie jak zabraknie lekarzy ?
Bo nie muszą być badani
a są na pierwszej linii ,
Powtórzę Maski ,płyn można kupić
Życia ludzkiego już nie!
Ciężko będzie zastąpić wykwalifikowaną kadrę
Niezdolny ,chory lekarz tez może być zagrożeniem , dwojako .
A tu decyzja o braku obowiązków badania
No ku.wa ! Bardzo bym chciał ,ale nierozumiem
Pisałem wczoraj o tym to jak zwykle mi ublizali
Nie, chodzi o to, że tam po prostu są ludzie chorzy.
Myślę, że posłowie PIS winni przede wszystkim lecieć z pomocą w dps-ach z zakażonymi podopiecznymi . Skoro nie widzą niebezpieczeństwa i organizują wybory nie powinni obawiać się opieki nad chorymi. W pierwszej kolejności Kaczosław Wielki i Duduś Klaptus winni wykazać się empatią
Za mało i za stary personel,deficyt ochrony osobistej,liche wynagrodzenie na jednym etacie i stąd podejmowanie pracy w kilku jednostkach,zwłaszcza średni personel,trochę znieczulicy i mało wyobrażni,beznadziejni szefowie itd.,długo można wymieniać.