Co chiałbyście zobaczyć pod choinką? ale w rozsądnych granicach.. bo ja juz nie mam pomysłów :(
chciałabym żeby dostała coś innego niż zwykle. Bizuteria 2 lata temu, kosmetyki rok temu.. :( moze właśnie ksiażka.. ale nie wiem jaka , co teraz jest na topie.
Talon do tesco. Może karnet na basen siłownie albo saunę.
Czym się ona interesuje? Może ma jakieśpaje? Rower, fotografia, moda ?
o nie..zwierze to nie zabawka! nie mozna go kupic i potem odstawic na połke..
no, nie zabawka, ale 20 lat to nie dziecko tylko dorosła odpowiedzialna osoba:)
A ja sądzę, że dobra jest koperta z pieniążkami + przykładowo słodycze. Czasami lepiej jest nie kombinować na siłę, tylko dać te 50-100 zł, niech 20-latek(a) sam(a) coś sobie kupi co będzie jemu/jej potrzebne. Wolę taki prezent od nietrafionego w gust, bądź powielonego.
nie lubię dawać pieniedzy, bo to takie trochę na odwal się....niechiało mi sie wysilić to masz kasę i coś sobie kup... :/
może byc np. kurs tańca lub lekcje pływania albo samoobrony itp.
jakąś zmysłową bieliznę albo dobre perfumy.
Jesli jest to dziewczyna ktora o sb dba kup jej zestaw do manicure:)) Pewnie bd zadowolona, ja bym sie ucieszyla bardzo:)) A teraz to nie jest wcale takie drogie:pp
ja chciałabym dostać płytę - chociaż w Ocu chyba nie ma juz zadnego sklepu z plytami :D albo książkę, poza tym w niektórych sklepach są karty podarunkowe - 30,50 ,100 zł i osoba moze za tą kartę kupić sobie jakies ciuchy - też uważam to za db pomysł , na pewno ma tak reserved, c&a chyba top secet , trzeba popytać
ja bym się ucieszyła z ooooogrrrromnego misia ;)))