Dlaczego Admin już drugi raz usunął mój wątek, że szukam spodni Pyramid. A cóż przepraszam tu sprzecznego jest z regulaminem? Kiepskie to forum skoro nie można nic napisać.
Koleś co tak płaczesz? jest ten wątek http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/szukam-spodnie-buty/
Nie płacze tylko zwracam uwagę na beznadziejne usuwanie wątków
piszesz bzdury i masz pretensje,pod adresem który ci podano jest twój wątek,a pretensje możesz kierować na Kontakt lub bloga admina dół strony ,nie zakładać kolejnych wątków i unikniesz przez to nieprzyjemności w postaci obraźliwych jak to uważasz uwag pod twoim adresem
Po pierwsze nie użalam sie 05.07. Po drugie nigdy nie pisałem żę ktoś umieszcza coś obraźliwego pod moim adresem. Po trzecie mam prawo mieć zdanie, że usuwanie wątku tylko dlatego że już był podobny bądź jest w nim zawarte słowo pyramid jest nie potrzebne. Nie ma tam słów powszechnie uważanych za obraźliwe, nie ma pomówien. Miałem nadzieję że ten portal jest też stworzony po to by służyć ludziom, takim jak ja też którzy mają kolekcje ciekawych różnych rzeczy.Pozdrawiam i proszę o nie nadinterpretacje. Admin jeśli jest w porządku nie powinien bać się krytyki. Pozdrawiam
człowieku chory jesteś kto ci usuwa watki to chyba twój i pod wyżej podanym adresem jest:cyt i wklejam
Szukam (spodnie, buty)
szukam spodni phyramid pamiętacie takie z blachą, jeśli ma ktoś takie proszę o kontakt oraz buty typu sofix. Rozmiar nieistotny. Dziękuję i pozdrawiam
Gość_Kris
2010-11-22, 06:33
Zgłoś
Odpowiedz
*
Odp.: Szukam (spodnie, buty)
Mam takie buty i gdzie je mam dostarczyć?
Gość
2010-11-22, 09:16
Zgłoś
Odpowiedz
o
.......a ja chce czarne "relaxy".
martik@
2010-11-22, 20:12
Zgłoś
Odpowiedz
o
zadzwoń 510 116 465 odbiorę natychmiast i telefon i buty
Gość_Kris
2010-11-23, 19:54
Zgłoś
Odpowiedz
+
kurcze nawet złodzieje muszą się reklamować)
Gość
Dziś, 07:33
Zgłoś
Odpowiedz
Dlaczego został usunięty mój wątek pt. Ciąża.
Pozdrawiam.
Grażyna
koniowi zamelduj !!czy po polsku nie jest napisane gdzie się zwracać z takimi pytaniami
Koń już o tym wie, a Tobie przydałoby się trochę ogłady i kultury!!!
NIE ZAKŁADAJ DURNYCH WATKÓW - spodni szukaj w ogłoszeniach, na bazarze!!!!
Kolego Adminie ja Ci nie ubliżam że jesteś chory. Więc lepiej uważaj na formę swoich wypowiedzi.
gdzie tu widzisz wypowiedź admina?
nie rozśmieszaj nas :-)
ADMIN - jednostka nie zabierąjaca głosu na forum.
adwokatow bylo wielu, ale zeden nie smial zagrac przy Jankielu.....
Facio ten co cenzuruje watki zakładane powinien przez ciebie byc kopniety w du pe i wyrzucony z pracy.Zostawia chamskie watki.Mój watek dzis załozony był o chamstwie na forach.Nikomu w nim nie ublizyłem .DLACZEGO ZNIKNAŁ.CZY TY BAWISZ SIE W POLITYKE ADMIN???????