Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Do admina

Ilość postów: 26 | Odsłon: 16946 | Najnowszy post
  • Do admina

Nie życzą sobie usuwania moich postów w nich ani niema wulgaryzmów ani nikogo nie obraziłem .

Jeśli trzymasz się zasad forum to kasuj wypowiedzi ludzi co naprawdę łamią zasady oczerniając i szczując innych.

Tu dla admina "w Poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, krytyka bez podania argumentów, krytykowanie drobnych pomyłek);"

Jeśli admin nie znad to zapraszam do zapoznania się z nimi .CZASY CENZURY TRWAJĄ a podobno to wolny kraj.

Gość_nerwus
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Do admina

Podpisuje sie pod watkiem. Admin w ogole nie ma pojecia o selekcji postow. Szkoda gadac. Forum przez to wiele traci.

Gość_lakios
      Zgłoś
      Odpowiedz

Zgadzam się. Mi osobiście krytyka nie przeszkadza ale jak widzę, że inni użytkownicy czasem nawet wulgarnie kogoś obrażają no to to już przechodzi ludzkie pojęcie. I takich postów nie usuną :/

Gość_km
        Zgłoś
        Odpowiedz

to ma miejsce od bardzo dawna, nie raz o tym pisano, nie daje to nic

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Potwierdzam posty bez wulgaryzmów są usuwane z przyczyn selekcji podoba się lub nie

Gość_GG
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Do admina

Mozesz wkleic kilka linkow, do postow, gdzie ktos jest wulgarnie obrazany? Tak z ciekawosci czystej.

W.K.@
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

najlepiej zrobic z komentarzami i wpisami tak jak zrobili to na cgm.pl zintegrowali to z facebookiem i teraz nie ma anonimowych wpisow ktorych by sie nie dalo przeczytac

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

to jest forum każdy wyraża swoje opinie i każdy chce byc anonimowy nikt by tu nie pisal jak by kazdego dane tu byly numer buta z numerem dowodu osobistego. Prawda, agresja i kontrowersyjne tematy sie najlepiej sprzedają dlatego tak dobrze to forum funkcjonuje a oni chca dalej trzepac kase proste. Jak by było tak jak chcecie to do jednego tematu by były same pozytywy, juz nie wspomne o tym jak by postów i tematów zmalało każdy by się bał krytyki.Ludzie chcą wyrażac swoje zdanie i koniec kropka.

Ixpe1
        Zgłoś
        Odpowiedz

nie rozumiem czemu kazdy chce byc anonimowy i tak bardzo sie odcinac od swiata rzeczywistego do sklepu tez nie bedzie chcial niedlugo chodzic pokazywac twarz tylko wszystko z allegro i aptek internetowych bedzie kupowal. Ktos cos chce powiedziec to niech powie a nie sie boi swojej opini bo nie raz spotkalem takich dwulicowcow co co innego w twarz mowil a co innego pod nazwa nicku. Jak bedzie sie bal wypowiedziec po widocznej nazwie uzytkownika np z fb to widocznie jego wypowiedzi sa nie warte wypowiedzenia a on sam boi sie swoich pogladow

"Jeśli to co mówisz jest mniej warte od ciszy - zamilcz"

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Odważna wypowiedź ale mam pytanie czemu bez 'logo' ??? i nie zawsze logowany użytkownik forum może coś napisać nie koniecznie inteligentnego bo tego nikt nie wymaga, ale chyba po to żeby zrobić se żart hm ; zalogować się oto jest pytanie odpowie mi ktoś. Sensownie?

Gość_gall.
            Zgłoś
            Odpowiedz

po co mialbys sie logowac? tu nie chodzi o to zeby byl podzial na tych z loginem i haslem a anonimowych tylko zeby tej anonimowosci nie bylo to nie jest list na walentynki wysylany szkolna poczta. Nie jestem za takim prostym dostepem do wypowiedzi bo nie wierze w ogolna odpowiedzialnosc ludzi na youtube jakos funkcjonuje system z komentarzami logowanymi i ktos chce je komentowac. Zmuszeniem do logowania mogl by byc tez dostep do wyswietlanych postow nie tylko poczytac i zostawic syf ale zadac sobie trud z logowaniem (1 s po zapamietanym hasle) ale poczytac i zostawic syf juz jako nie anonim i sam sobie wystawic w ten sposob wizytowke

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

14:27 a powiedz no mnie Ty tak se piszesz z logo i bez bo ja tylko powtarzam tylko mam bez podpisu ale jak przeoczę. I co mam z tego moje wypowiedzi 'Adminek' weryfikuje chociaż nie są anonimowe. Odpowiesz mi na to pytanko?

Gość_gall.
                Zgłoś
                Odpowiedz

moze ma na liscie twoj numer komputera nawet jak masz zmienne ip

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

17;38 chyba gubisz pojęcia z tym numerem IP ale dowiem się od młodego 'hakerca' no to niesamowite rzeczy mi opowiada co można zrobić w sieci.

Gość_gall.
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

czemu glubie? IP to nie numer komputera, moze miec tez cos z nuemrem (?) przegladarki pamietam jak kiedys nie moglem wejsc na forum przez jakis czas ale jak wchodzilem przez ie to juz sie dalo

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

W każdym cywilizowanym mieście, aby się wypowiadać na forum, trzeba się logować, ale nie w Ostrowcu, tutaj można szczuć, ubliżać, mieszać z błotem, kłamać a post co najwyżej zostanie ukryty, albo i to nie.

Ja przestałam już wierzyć w te opinie o ludziach, sklepach, barach, przedszkolach i innych, bo to wielkie BAGNO. I jestem przerażona skąd w wielu ludziach tyle pogardy, zła, złośliwości i niewiadomo, czego jeszcze.

Gość_UFF
        Zgłoś
        Odpowiedz

a admin udaje ,że panuje nad tym bagienkiem dopuszczając wątki i posty o niskim stopniu intelektualnym,spamowanie i trollowanie to domena tego forum tak,że nie warto się logować bo nawet poprawny regulaminowy post na zatwierdzenie czeka nawet kilka godzin lub w ogóle się nie ukazuje

Gość_nn
          Zgłoś
          Odpowiedz

Przypominam, że mimo braku logowania, posty nie są anonimowe. Nie mogę się doczekać, aż ktoś w końcu poprosi do sądu forumowiczów, którym wydaje się, że mogą bezkarnie pisać oszczerstwa i paszkwile na innych. (Ciekawe, kiedy mój wpis zostanie usunięty ? )

Pozdrawiam

Gość_Lobo
            Zgłoś
            Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Rafal Ciba Remonty i wykonczenia
Branża: Budowlane usługi
Dodaj firmę