Nie życzą sobie usuwania moich postów w nich ani niema wulgaryzmów ani nikogo nie obraziłem .
Jeśli trzymasz się zasad forum to kasuj wypowiedzi ludzi co naprawdę łamią zasady oczerniając i szczując innych.
Tu dla admina "w Poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, krytyka bez podania argumentów, krytykowanie drobnych pomyłek);"
Jeśli admin nie znad to zapraszam do zapoznania się z nimi .CZASY CENZURY TRWAJĄ a podobno to wolny kraj.
Podpisuje sie pod watkiem. Admin w ogole nie ma pojecia o selekcji postow. Szkoda gadac. Forum przez to wiele traci.
Zgadzam się. Mi osobiście krytyka nie przeszkadza ale jak widzę, że inni użytkownicy czasem nawet wulgarnie kogoś obrażają no to to już przechodzi ludzkie pojęcie. I takich postów nie usuną :/
to ma miejsce od bardzo dawna, nie raz o tym pisano, nie daje to nic
Potwierdzam posty bez wulgaryzmów są usuwane z przyczyn selekcji podoba się lub nie
Mozesz wkleic kilka linkow, do postow, gdzie ktos jest wulgarnie obrazany? Tak z ciekawosci czystej.
najlepiej zrobic z komentarzami i wpisami tak jak zrobili to na cgm.pl zintegrowali to z facebookiem i teraz nie ma anonimowych wpisow ktorych by sie nie dalo przeczytac
to jest forum każdy wyraża swoje opinie i każdy chce byc anonimowy nikt by tu nie pisal jak by kazdego dane tu byly numer buta z numerem dowodu osobistego. Prawda, agresja i kontrowersyjne tematy sie najlepiej sprzedają dlatego tak dobrze to forum funkcjonuje a oni chca dalej trzepac kase proste. Jak by było tak jak chcecie to do jednego tematu by były same pozytywy, juz nie wspomne o tym jak by postów i tematów zmalało każdy by się bał krytyki.Ludzie chcą wyrażac swoje zdanie i koniec kropka.
nie rozumiem czemu kazdy chce byc anonimowy i tak bardzo sie odcinac od swiata rzeczywistego do sklepu tez nie bedzie chcial niedlugo chodzic pokazywac twarz tylko wszystko z allegro i aptek internetowych bedzie kupowal. Ktos cos chce powiedziec to niech powie a nie sie boi swojej opini bo nie raz spotkalem takich dwulicowcow co co innego w twarz mowil a co innego pod nazwa nicku. Jak bedzie sie bal wypowiedziec po widocznej nazwie uzytkownika np z fb to widocznie jego wypowiedzi sa nie warte wypowiedzenia a on sam boi sie swoich pogladow
Odważna wypowiedź ale mam pytanie czemu bez 'logo' ??? i nie zawsze logowany użytkownik forum może coś napisać nie koniecznie inteligentnego bo tego nikt nie wymaga, ale chyba po to żeby zrobić se żart hm ; zalogować się oto jest pytanie odpowie mi ktoś. Sensownie?
po co mialbys sie logowac? tu nie chodzi o to zeby byl podzial na tych z loginem i haslem a anonimowych tylko zeby tej anonimowosci nie bylo to nie jest list na walentynki wysylany szkolna poczta. Nie jestem za takim prostym dostepem do wypowiedzi bo nie wierze w ogolna odpowiedzialnosc ludzi na youtube jakos funkcjonuje system z komentarzami logowanymi i ktos chce je komentowac. Zmuszeniem do logowania mogl by byc tez dostep do wyswietlanych postow nie tylko poczytac i zostawic syf ale zadac sobie trud z logowaniem (1 s po zapamietanym hasle) ale poczytac i zostawic syf juz jako nie anonim i sam sobie wystawic w ten sposob wizytowke
14:27 a powiedz no mnie Ty tak se piszesz z logo i bez bo ja tylko powtarzam tylko mam bez podpisu ale jak przeoczę. I co mam z tego moje wypowiedzi 'Adminek' weryfikuje chociaż nie są anonimowe. Odpowiesz mi na to pytanko?
17;38 chyba gubisz pojęcia z tym numerem IP ale dowiem się od młodego 'hakerca' no to niesamowite rzeczy mi opowiada co można zrobić w sieci.
czemu glubie? IP to nie numer komputera, moze miec tez cos z nuemrem (?) przegladarki pamietam jak kiedys nie moglem wejsc na forum przez jakis czas ale jak wchodzilem przez ie to juz sie dalo
W każdym cywilizowanym mieście, aby się wypowiadać na forum, trzeba się logować, ale nie w Ostrowcu, tutaj można szczuć, ubliżać, mieszać z błotem, kłamać a post co najwyżej zostanie ukryty, albo i to nie.
Ja przestałam już wierzyć w te opinie o ludziach, sklepach, barach, przedszkolach i innych, bo to wielkie BAGNO. I jestem przerażona skąd w wielu ludziach tyle pogardy, zła, złośliwości i niewiadomo, czego jeszcze.
a admin udaje ,że panuje nad tym bagienkiem dopuszczając wątki i posty o niskim stopniu intelektualnym,spamowanie i trollowanie to domena tego forum tak,że nie warto się logować bo nawet poprawny regulaminowy post na zatwierdzenie czeka nawet kilka godzin lub w ogóle się nie ukazuje
Przypominam, że mimo braku logowania, posty nie są anonimowe. Nie mogę się doczekać, aż ktoś w końcu poprosi do sądu forumowiczów, którym wydaje się, że mogą bezkarnie pisać oszczerstwa i paszkwile na innych. (Ciekawe, kiedy mój wpis zostanie usunięty ? )
Pozdrawiam