Co dzisiaj gotujesz na obiad?Cały czas się odchudzasz bez efektów, to znaczy nie gotujesz, bo jesteś śmierdzącym leniem i tłustą, ohydną, ale ciągle "panienką na wydaniu"?:))))Wreszcie stosownie się podpisałaś, paranoiczna mamusiu. Ale ciołki:))))
Dzieciak, dzieciak... Teraz już widzisz 2 osoby w jednej? Ale czad!
a szanowny pan ma napompowane ego jak ryba z głębin
A teraz znowu ten kaszalot z lokalnej sety. Dobrana trójca paranoików nienawidzących się, jak wściekłe psy. Do ataku, start i gryźć, gdzie popadnie:))Ciemniak alkoholiku, daj przykład jak walczą byli TW SB. Do upadłego, jak zwykle:)))
Wszyscy w domciu macie problemy psychiczne, czy tylko ty, dzieciaku?
Jestem tak samo dzieciakiem, jak ty niejednokrotną dziewicą. Cieszysz się?
Bo ty tak piszesz? Przecież ty jesteś niedo..bany... Załóż sobie stały nick, dzieciaku.
Bo ty tak chcesz? hahaha. Mnie nie przeszkadza, że teraz się nie podpisałaś spaślaro śmierdząca, upadła gwiazdo, a i tak wiem kim jesteś:)))
Przy takim kalectwie to nic dziwnego, że popadłeś w paranoję. Każdy byłby zgorzkniały.
Mówisz o swoich genach dałnico(napisz sobie poprawnie)? Wystarczy spojrzeć na ciebie i widać, że jesteś niedorozwój umysłowy.
W odpowiednim czasie. A poza tym, co cię to interesuje, co kto pisze, jeśli nie jesteś nią:))))) ?
Ty skończ swoje,bo rzucać guano w wiatrak każdy potrafi. Jeśli jesteś pewny to dawaj dowody, wrogów na pewno to ucieszy, będą mieć używanie ;)