A jak myślisz, w jakim celu je kupił? Podpowiem ci- żeby zarabiać. Ruch na forum to zarobek. Ale bycie właścicielem rodzi obowiązki wobec forum i jego użytkowników. A tutaj masz link do zasad forum http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/Zasady-Forum/.Skoro są to należy ich przestrzegać.
No widzisz.... coś w twojej teorii najwyraźniej nie działa...może on nie chce na nim zarabiać ? Może po raz kolejny nie masz racji ? :)
I jeszcze raz - forum jest darmowe i właściciel nie ma żadnych obowiązków wobec tu piszących.
Ok, wiem, że ty nadał będziesz próbowała wmówić wszystkim że jest inaczej :)
Może założycielka wątku wytłumaczy, co kryje się pod tym tajemniczym zwrotem" mowa nienawiści", jak go interpretuje?
mowa nienawiści to jak powiesz prawdę, ale lewaki do tego nie dojdą nigdy
Nie 13;10 -nie- Mowa nienawiscie jest wtedy , gdy ten lewak cos powie i Wam sie to nie podoba. Opluwacie go i mieszacie z błotem. to jest mowa nienawisci.
Nie, mowa nienawiści jest wtedy kiedy lewaki usłyszą prawdę o 7ydach, szczepionkach, lgbt i im sie to nie spodoba.
Śwait Orwella to utopia Ciemniaka
Czyżby to co pisał ten pisarz było utopią? Przecież on nie robił nic innego, tylko opisywał np. komunizm. Choćby jak w Folwarku zwierzęcym.
Od 2012 roku, kiedy się zjawiłeś w naszym mieście obrażasz ludzi, to ci się uzbierało obrażonych
Między innymi chodziło mi o takie właśnie teksty. Pomijając już do kogo one są, to naprawdę nieważne.
Ludzie coś z wami stało? Nie potraficie już normalnie rozmawiać? Polecam lekturę wątków sprzed 10 lat. Jeśli tylko były tego typu czy inne odzywki to Wojtek je po prostu wyłączał. Dbał o kulturę wypowiedzi. A Wy teraz zachowujecie się jak psy spuszczone z łańcucha, bo wiecie że nikt na tym nie panuje. Taka jest prawda.Możecie mnie hejtować ile wam tylko pasuje, to tylko świadczy o was. A jak świadczy, to już sami wiecie.