09:12 Kasandra trzeba było kupic i zarabiać i nie siej fermentu jak zwykle.
Dzień Dobry,
Po pierwsze forum ostrowiecnr1 jest „dobrowolnym miejscem”, w którym możemy dyskutować na różne tematy. Nikogo nie zmuszam, żeby korzystał z forum jeżeli mu nie odpowiada.
Po drugie forum było wystawione na sprzedaż długi czas i każdy, kto tylko chciał, mógł je kupić i administrować nim tak jak chce. Po kolejne, tylko ja wiem ile pracy trzeba było włożyć żeby przywrócić je do życia i ile jeszcze trzeba zrobić, żeby wszystko działało, tak jak kiedyś. Chciałbym też podkreślić, że na ruchu na forum się nie zarabia. I bardzo proszę nie insynuować mi takich i podobnych rzeczy, a także proszę o nieprzypinanie mi broszki politycznej. Nie znacie mnie i nie macie pojęcia o czym piszecie (oczywiście fajnie jest nakręcać afery - swoją drogę zastanawiam się czy takie trolle otrzymują za to jakieś wynagrodzenie? A jeśli tak od kogo?).
Wiem jak forum wyglądało praktycznie od momentu jego powstania. Wiem jakie pojawiały się tu wpisy, a także jakie były ukrywane. Dziwię się też, że często do głosu dopuszczana była tylko jedna opcja polityczna. Bo nie na tym polega demokracja. Poświęciłem wiele godzin na lekturę historycznych wpisów.
To w jaki sposób piszecie do siebie, jakie pomyje na siebie wylewacie, (oczywiście nie wszyscy z was) świadczy tylko o Was i poziomie jaki każdy sobą reprezentuje.
Macie forum, które jest unikatem na skalę Polski i nie potraficie tego uszanować. Oczywiście mówię tu o grupie, która ciągle bluzga na siebie czym się da.
O SM Krzemionki wiemy już chyba wszystko, bo grupa użytkowników bardzo namiętnie (aż za bardzo) pisze nam o nawet bardzo prywatnych sprawach. Po usunięciu takich wpisów zostało mi zarzucone, że robię to na zlecenie prezesa. Ludzie opamiętajcie się!!! Szanujcie się wzajemnie, wymieniajcie poglądy i pamiętajcie, że to co piszecie świadczy o tym, jakimi jesteście ludźmi.
My spółdzielcy z całych Stawek stanowczo domagamy się aby każdy wpis na tym forum dotyczący Krzemionek był konsultowany z Panem Prezesem! Takie jest nasze żądanie!
10.41 my spółdzielcy w osobie 3 osób świadczy to o waszej kulturze i waszym wykształceniu.
A wystarczy Panie Admin logowanie z :
konta google
facebooka
i nie piszcie że nikt nie ma konta google.
Unikat jak najbardziej tyle wyzwisk nigdzie nie widziałem.
Dobry pomysł . Ja jednak zapytam co ze zdjęciami?
Nadal uwazam, że przydałaby się moderacja
Każdy ponosi odpowiedzialność za swoje słowa i przy zachowaniu odrobiny kultury osobistej moderacja, trzymanie za rączkę, upominanie nie będzie potrzebne. Są też tacy, którym zależy na fermencie społecznym, podburzaniu i dzieleniu. Tacy powinni być blokowani.
My spółdzielcy z całych Stawek stanowczo domagamy się aby każdy wpis na tym forum dotyczący Krzemionek był konsultowany z Panem Prezesem! Takie jest nasze żądanie! Resztę masz zablokować!!!
Szanowny Adminie.
Jeśli nie na ,,ruchu na forum,, to na czym Szanowny Admin zarabia?Reklamodawcy tez obserwują i zanim zdecydują się na reklamę na forum ,najpierw przeliczą.Może Admin działa charytatywnie albo stwierdzi ,jak poprzedni właściciele,ze prowadzi to forum za pieniądze o wiele nizsze niż średnia wypłata w Ostrowcu.Pozdrawiam.
A ty z czego się utrzymujesz, że masz czelność komuś sięgać do portfela?Pochwal się.
A co to szanownego Forumowicza 12:27 obchodzi na czym kto zarabia?
Są odpowiednie instytucje, którym każdy przedsiębiorca składa stosowne sprawozdania na czym i ile zarabia.
Znam takich, co całymi latami w młodym wieku żyli na emeryturach.....babci lub dziadka, ale każde eldorado, w tym przypadku kiedyś się kończy i co teraz robić, jak rączki obie lewe?
12:33,12:35,dla mnie to nawet możecie handlowac jeżami na sztuki albo recyklingować zużyte torebki po herbacie.Ja jestem ciekawy na czym forum zarabia ,jeśli nie na ilości odsłon a w związku z tym stopniem atrakcyjności dla reklamodawców.Wy występujecie w roli adwokatów.Cieniaszki jesteście,zmieńcie profesję.
Co to za atak histerii? Mnie nie interesuje na czym kto zarabia, bo przecież nie muszę ani pisać, ani czytać tego forum.Ciebie ktoś zmusza, to zgłoś to na Policję.
Straszna hipokryzja i ewidentnie atak jakiegoś dziwnego srodowiska na forum. Temat ciągnięty na siłę przez kogoś kto nie ma innego zajęcia.
Jaki atak?Moze ja też chce założyć takie forum i interesuje mnie na czym się zarabia?Capito?