To Ty wszędzie widzisz ciemniaka choć wcale go nie ma. Może powinieneś być izolowany 17:36 ? W dodatku zrobiłeś z niego księdza, choć wcale nim nie jest. Paranoja level hard.
Adminie. Watek zakładałam pod koniec lutego. Dodałam wówczas 3 zdjęcia do galerii. Co jest powodem, że nadal nie są widoczne?
Nie łamią regulaminu forum( choć z tego co widzę 99% na tym forum ma go w głębokim poważaniu),były dobrej rozdzielczości i jakości.
Jak widzisz 99% czyli większość. Mamy demokrację. A ty tylko jęczysz ciągle coś ci nie pasuje.
Kiedy założysz forum Opatowa?Tam będziesz mogła rządzić i nakazywać. Chyba już pora.
Jak zamieszkam w Opatowie. A tutaj jak na razie nie ma ograniczeń lokalizacyjnych. W dawnych, normalnych czasach pisali tu ludzie związani z Ostrowcem, a mieszkający poza nim.I było fajnie. Nikt nikogo nie wyganiał, była świetna atmosfera. Większość z tych osób niestety już tu nie pisze, gdy zobaczyli co się tu teraz wyprawia. Nie ma też galerii wspaniałych zdjęć wielu utalentowanych forumowiczów.Nie tylko ja nad tym ubolewam.
W Ostrowcu też nie mieszkasz, a do Opatowa chyba masz bliżej ze swojej wioski?Nikt ci nie broni uczestnictwa w forum Ostrowca, choć nie jesteś jego mieszkanką, ale rządzenie jako gość, to już lekkie przegięcie. Nie lepiej to być na swoim?
Akurat jeśli tak dokładnie mierzyć, bliżej mam do Ostrowca.I absolutnie nie zamierzam rządzić tylko dopytuję o funkcjonalność galerii na ostrowiecnr1.pl. Zawsze była oczkiem w głowie wielu forumowiczów, można było wyczytać tam wiele ciekawych informacji, czy uwag do jakości zdjęć.Ta strona to nie tylko forum.
Masz wiele racji, ale akurat twoje zdjęcia nie rzuciły mi się w oko. Wysyłałaś coś?Może nie były jakieś szczególnie wybitne?
Kasandro, jestes jedna z niewielu osob na tym forum ktorym na tym forum zalezy. Aby byla wymiana mysli, spotsrzezen etc. zamiast nienawisci i trollowania. Szacun i wyrazy sympatii.
Zaczynam bać się cukrzycy, tyle słodzenia. Będę upierać się jednak, że nie ma to jak na swoim i o sprawach swojej wsi, miasta, osiedla.
Ależ oczywiście, ale rządzić, to możesz już tylko na forum swojej wsi.
Wskaż więc w którym miejscu "rządzę"?
Czy zadawanie pytań adminowi to"rządzenie" ?
Czy domaganie się, aby regulamin forum był przestrzegany, to "rządzenie"?
Czy uwaga skierowana do administracji na temat wątków łamiących ewidentnie regulamin, to"rządzenie"?
Nie, to zwykłe prawa demokracji na tym forum. Jestem jego użytkowniczką, przestrzegam regulaminu i wymagam jego przestrzegania od innych.
Tyle i aż tyle.