Ja mysle, ze wiele osob tak mysli ale niewielu z nas ma jeszcze energie i chec na bycie na tym forum. Ja nie wiem co ten Admin ma na mysli oprocz zostawienia forum samego sobie. Ja rozumiem Twoja chec do budowania "malej ojczyzny" i takiej zwyklej ludzkiej kultury bycia. Wydaje sie, ze to trudne zadanie i nie wiem czy warto. Ale sama sobie odpowiesz na to pytanie poniewaz wiesz co dla Ciebie jest wazne a co nie. Pozdrawiam i mam nadzieje, ze kiedys sie spokamy (mieszkam z mezem za granica ale zamierzamy wrocic do kraju na emeryture).
Następna rządzicielka spoza środowiska?Załóżcie sobie wspólne forum. Co o tym myślicie?
Przepraszam cię, ale my tu mamy swoje ostrowieckie sprawy. Jak wrócisz, to daj znać. Z której wsi pochodzisz?
Hmmm, a rodzice, dziadkowie? Jesli nie wiesz to sie dowiedz.
No tak sobie mysle, ze dobrze jest wiedziec cos niecos na temat wlasnych przodkow. Nie zgadzasz sie?
To się dowiedz o swoich przodkach, ale nie musisz mi opowiadać. Zupełnie mnie to nie interesuje.Dla mnie liczą się wady i zalety rozmówcy, a nie jego familii. Proste, czy tłumaczyć?
No tak, od Ostrowca od urodzenia. Czyli pochodzisz od wlascicieli Ostrowca, a nie daj Boze od chlopow ktorzy tu pracowali w pocie czola. Czyli chlachcic a nie daj Boze sluga.
Możesz mi powiedzieć dlaczego się do mnie przyczepiłaś? Odwal się kobieto i nie pozwalaj sobie na zbyt wiele. Nie masz co robić w tej twojej zagranicy(chyba powiatu). Szukaj towarzystwa na swoim poziomie, a ja już cię żegnam, bo mam ciekawsze zajęcia.
Tez mysle, ze nalezy sie pozegnac. Wiec wracaj do swoich ciekawszych zajec.
A Ty swoja mala ojczyzne:) A skad tak naprawde pochodzi Twoja rodzina (bo kazdy z nas skads pochodzi)? Moja rodzina pochodzi ze Lwowa (ze strony mamy). Ze strony Taty ze Swietokrzyskiego.
Ty jesteś nienormalna?Nie mam żadnego obowiązku opowiadać ci o moim drzewie genealogicznym, bo niby dlaczego?Nie mam też się czego wstydzić, zapewniam cię, ale nie muszę opisywać ci swojej biografii, bo kim ty jesteś? Zwariowałaś?Jedno ci powiem, możesz mi bardzo zazdrościć i to tyle, a teraz spadaj.Widzę, że jesteś bardzo nachalna. Więcej śmiałości niż znajomości. Śmieszne.