O rany, co za emocje. Chyba dotknelam czulego punktu. Zrelaksuj sie - nikt na Twoje pochodzenie nie napada, tak naprawde nikogo to nie obchodzi. Mnie napewno to zwisa i powiewa (odkod tak chamsko sie odezwales). Mam nadzieje ze sie na Ciebie znow nie natkne na tym forum (ale jak sie natkne to poradzimy sobie tak jak zawsze ...)
Takie masz nieciekawe życie w tej swojej zagranicy, ze musisz wtryniać się na forum Ostrowca i szarogęsić się tu? Zajmij się swoim życiem kobieto, a nie ustawiaj ludzi i zachowuj się, jak gościowi przystoi. Odrobina kultury by się przydała. Co za tuman.
Kasandra, masz na myśli moją obecność 26 lutego czy innego admina?
Pani, która "zrobiła magistra" nie umie poprawnie posługiwać się językiem polskim? Co znaczy określenie "Admin"? Co to za grypsera? Czy do kogoś, kto jest dyrektorem ta pani nazywa "Dyrem"? Tak to jest, jak się kończy płatne studia zaoczne, nie mając wykształcenia podstawowego. Wstyd.
Słownictwo na pograniczu grypsery rodem z patologii, to typowe dla tej osoby. Po nazywaniu ludzi "pelikanikami", a mężczyzn "cipeuszami" nic już nas nie zdziwi.
Wyczuwa się ten ewidentny przerost formy nad treścią u p. Kasandry:))
Dla tego frajera, paranoicznego d.:
Nowomowa stosowana przez gimbazę. Od pani, która zrobiła magistra można chyba więcej wymagać? A słowo CIPEUSZE też się jakoś odmienia przez przypadki? Nie znalazłaś nic w sieci?
To nie jest nowomowa. Wcześniej nie było adminów, bo nie było internetu, paranoiku na feriach.
Dlaczego, upadła gwiazdo jednego sezonu, zaprzestałaś się podpisywać?Jesteś z tego znana, że menelskie wpisy zawsze robisz anonimowo, a podpisując się, udajesz damę. Damą, moja droga trzeba się urodzić, udawanie nic nie pomoże, bo słoma z butów zawsze wylezie, co jaskrawo widać na twoim przykładzie.
Nie musisz się na nas wyżywać za to, że jesteś gruby, rudy, brzydki i śmierdzisz. To wina genów.
P.S. Nie jestem kobietą, paranoiczny mutancie.
To ty, ciemniak, daj spokój, od kiedy się tak kolegujesz z upadłą gwiazdą? Kto jej dupę na forum obrabia od lat, pisząc o komornikach i dziadkach od kaszanki? Jesteście, wasza szemrana trójca, siebie warci i tylko dzięki strachowi przed odpowiedzialnością jeszcze się nie pozagryzaliście. Taplajcie się szumowiny we własnym szambie do upojenia, a my będziemy mieć ubaw, taki jak dotychczas. Pozdrawiam całą waszą paranoiczną trójcę z piekła rodem:))))
Ja pierdziu... Co najmniej 100 osób z tego forum wie, że jesteś paranoicznym dzieciakiem, a Ty wciąż widzisz tylko 2. Idź oskrobać ziemniaczki, bo znowu będziesz żarł gruz na obiad.