To jest mega wada i nawet jakby była najpiękniejsza na świecie to ta wada zdysfalufikuje ją u większości.
No nie wiem, faceci to wzrokowcy. Nie znam ładnej starej panny. Znam za to wiele głupich ślicznotek, na których faceci się ślinią i mogą pomarzyć.
No i co to za zaszczyt, że na czyjś widok "ślinią" się jakieś łachudry?Weź mnie nie rozśmieszaj.
Mów co chcesz,nawet o pracę łądnej łatwiej niż szpetnej, a o znalezieniu faceta atrakcyjnego wizualnie ta nieurodziwa może zapomnieć.Nie oszukujcie się chłopaki.
No jest prawda, że ładnym łatwiej, ale to ładne musi być chociaż coś więcej niż głupie. Wtedy to faktycznie, spermiarze zrobią wiele nawet po to, żeby ktoś ładny na nich spojrzał. Nikt tego nie zaklina. Taki świat niestety albo stety.
Dokładnie popieram każdy wiek trzeba przyjąć z pokorą. Każde z nas będzie to przerabiać na własnej skórze. Mnie osobiście nie przeszkadza siwizna u mężczyzny a nawet się podoba.
Musisz się pogodzić z tym, że będzie ich coraz więcej. Siwizna to nie wstyd, ostatnio nawet jest modna.