Te 2,5 mln zł (też palcem na wodzie pisane) mają być przeznaczone na termomodernizację, a nie na pokrywanie strat z innych tytułów.
13:20 - czy mam rozumieć, że pozycja fundusz na docieplanie zniknie z opłat za czynsz? m24 obiecał, że jak pieniądze "zdobędzie" to już nie będziemy płacić na docieplanie. 2,5 mln jest dla SM Krzemionki to oczekuję, że na docieplanie już nie trzeba płacić w czynszu.
Gość Dziś, 13:45
Kolejne 2,5 mln. zł. dla mieszkańców Spółdzielni. A miało nic nie być.Ha,ha,ha,ha....
Dostaliśmy od "Świętego Mikołaja" najmniej ze wszystkich spółdzielni. Dlaczego? Przecież wystarczyło tylko dobrze uzasadnić wydatki.
A, że niby kto miał dobrze uzasadnić te wydatki? Ten , co ma tyle pomysłów, nie ma na tyle w głowie, żeby to mógł zrobić, A p. Zbyszek? No nie żartujmy z poważnych spraw. Dobrze, że chociaż tyle, bo lepszy rydz niż nic. Sprawa dotyczy dalszych wpłat na docieplanie - bo skoro pieniądze są to chyba już nie trzeba płacić.
Z tego co pamiętam na walnym zgromadzeniu były głosy że w ogóle nie ma środków unijnych.
Bo to nie są środki unijne pozyskane tylko planowana rewitalizacja miasta. Taki prezent od prezydenta chociaż widać, że Krzemionki to chyba nie za bardzo on lubi, bo zamykają pulę.
..pulę obdarowanych.
Miało być dla całej Spółdzielni. Miały byś ocieplone Stawki, Rosochy i Patronackie, ale plan tych osiedli nie uwzględnia. Te zaplanowane 2,5 mln zł to jałmużna w porównaniu z pozostałymi Spółdzielniami.
Może mirek się wypowie dlaczego nam się tak oberwało od miasta. Ktoś z SM w ogóle był stroną w tej sprawie czy nawet nie wiedzieli, że miasto kasę rozdaje?
Zapomniałeś się podpisać ,, my pracownicy". Za spółdzielców nie zabieraj głosu.
Nie jestem pracownikiem, jestem spółdzielcą i popieram wpis gościa 20:48.
08:56
"Nie jestem pracownikiem, jestem spółdzielcą" - czy przypadkiem nie mlecznej w czekoladowie?
do 07:59 z dn. 04.03 - nie wymądrzaj się, jestem członkiem SM K, a nie żadnym pracownikiem
Popieram gościu 20:48.
do gość z dn. 04.03 godz. 08:56 - dziękuję za poparcie w słusznej sprawie.
Kaczmarczyk z Żaczkiem, ja się pytam GDZIE obiecane środki z Unii???
Nie ich wina że ze środkami z Unii wszyscy się wkrótce pożegnamy.