Kazku, zawsze kpisz jak ci się pali grunt pod nogami?
do 11.37 ci z tzw. przez ciebie nazywanej inicjacji to przynajmniej ludzie wykształceni , którzy posługują się językiem dyplomacji, a nie językiem z xero i spod parasola.To ludzie kulturalni, którzy wiedzą , że tacy osobnicy jak ty, nigdy nie powinni zarządzać spółdzielnią.
Jak tacy wykształceni to czemu dewastowali okna i drzwi w blokach rozklejając ulotki a nie na tablicy? Czemu nikt nie podpisał się na tych ulotkach? Czego się wstydzili?
Proponuję sprawdzenie w słowniku słowa "dewastować", bo znowu naginasz rzeczywistość.
A wstydziłem się ,że we władaniu Spółdzielnią są tacy "fachowcy" w Radzie Nadzorczej a drzwi były moje to je okleiłem
brawo stawki 15:07 - jak te xsera, o tanich opłatach nalepiły na szybach w moim bloku, to do dzisiaj klej się trzyma na drzwiach i nie ma komu zdrapać tego kleju. A na osiedlu brudno, chociaż tyle podobno sprzątaczek zatrudnionych, ino ich na osiedlach nie widać.
Napisz gdzie dokładnie tak brudno jest. Będzie można to sprawdzić. Masz tyle odwagi?
Po co te slogany i uogólnienia. Nasza Spółdzielnia nigdy nie unikała lustracji. Lustracja została przeprowadzona pod okiem obecnej rady, zarządu i wyznaczonego przez nią przedstawiciela co wcześniej nie miało precedensu. Boli chyba obiektywizm tej lustracji, która wbrew potocznym osądom i naciskom, wykazała należytą staranność, rzetelność i dobre rządy poprzedniej rady i zarządu.
Pytanie, dlaczego zarząd, ani rada nie ogłosili, że odbywa się lustracja i nie podali jej terminu? Przecież w okresie lustracji każdy członek miał prawo zgłosić własne pytanie. Pytanie kolejne, dlaczego obecna Rada nie zgodziła się na objęcie lustracją początkowego okresu rządów nowej ekipy?
To nie RN tylko lustratorzy nie chcieli. Przepisy. Taką wybraliśmy lustrację. KRS na pewno by uwzględniła.
Zdecydowała o tym RN.
16:27
A czy w ubiegłych latach lustrację były na stronach?
A czy w ubiegłych latach lustracja budziła takie emocje jak obecnie? Została uruchomiona podstrona "tylko dla zalogowanych członków" i to rodzi obowiązek opublikowania protokołu. Powinna być wykorzystywana zgodnie z przeznaczeniem, a nie trzymana na pokaz.
Powinno się także opublikować proponowane zmiany do Statutu. Tu się wykręcić nie macie czym, bo poprzedni zarząd dał na stronę projekt Statutu na długo przed walnym.
https://www.youtube.com/watch?v=IxeQ3JAKLuE
Miała Spółdzielnia upaść tak twierdziły Związki Zawodowe. Dla przypomnienia. Kiedy następna redukcja etatów pytam?
Ty to byś tylko zwalniał, Aero2.
16:42 zwolnimy Aero2, tak się chłopina męczy
Gość z wczoraj z godz. 14:55 - racz wskazać, gdzie, kiedy związki zawodowe twierdziły, że spółdzielnia ma upaść? W linku, który podajesz ani słowa na ten temat, przesłuchałem dokładnie. Baju-baju.