No to co robimy? Ustalmy coś w końcu bo 111 stron wpisów jeden tysiąc zablokowanych i nic. Piszcie co robimy?
Nie udzielamy zarządowi absolutorium, odwołujemy obecną radę nadzorczą i powołujemy nową kompetentną, zostawiamy kablówkę przy Spółdzielni, zostajemy w związku rewizyjnym, uważnie czytamy zmiany do Statutu i nie dajemy się nabrać na plewy - diety rady oczywiście zmniejszamy, bo chyba łaskawco w tym roku, już o tym pamiętałeś.
A co z tą kablówką? Może ktoś wyjaśnić? O co tam chodzi. W ubiegłym roku już to było. Teraz znowu? Dziwne to jakieś. Obawiam się, że nic dobrego z tego nie będzie, znowu jakiś interesik? A mu bedziemy płacić
"Nie udzielamy zarządowi absolutorium, odwołujemy obecną radę nadzorczą i powołujemy nową kompetentną, zostawiamy kablówkę przy Spółdzielni, zostajemy w związku rewizyjnym, uważnie czytamy zmiany do Statutu i nie dajemy się nabrać na plewy - diety rady oczywiście zmniejszamy, bo chyba łaskawco w tym roku, już o tym pamiętałeś."
I MALUJEMY SZYNY W CAŁEJ POLSCE NA ZIELONO!
do 16.31 pewnie po to aby śledzić kto zaglądał i czytał - owszem powinno być na stronie dla wszystkich zainteresowanych bo tak wyglądać powinna rzetelność w przekazywaniu informacji dla spółdzielców.
kiedy bedą odczytywane grzejniki?? co?
Zrobiłem zrzut ekranu :)
Ja też ;) Skoro vice prezes pisze że nie będą odczytywane pomiary grzejników to wiedz, że coś się dzieje ;)
Tak obserwuję prace ludzi na terenie osiedli i widzę,że mirek24 zrobił dużą robotę kierując do prac fizycznych ludzi zalegających z czynszami,nie traci naszych pieniędzy na zatrudnianie osób i płacenie im bardzo dużych kwot.popełnia błędy,ale dużo zmian na plus.
Ludzie odpracowywali długi już od czasów prezesa Haładyny. Za Zyska z resztą też. Więc wiesz...
13:40
Jeszcze niektórzy z nich pracują teraz, właśnie z tych czasów. Wtedy było cicho, teraz wielkie halo.
13:27
Eksmitowano byłego "członka", po sprzedaży mieszkania pozostał dług około 50 tys. nie do odzyskania. Poszło w gwizdek. Spółdzielnia potrzebuje pracowników sezonowych. Czy jest różnica kto pracuje? Zadłużony, który cały podkreślam CAŁY zarobek przeznacza na spłatę, czy firma, która zatrudnia legalnie za 1850 brutto. Proszę teraz policzyć ile pracuje jeden pracownik a ile drugi. Jeden przeciętnie 168 godzin a drugi 265. Za te same pieniądze pracuje 97 godzin dłużej czyli prawie 57% więcej. Może ktoś ma inne obliczenia a ja się mylę?
Mietek, a dajże spokój.
Pomysłowy tego nie wymyślił on bierze z netu a tego tam nie widziałem.
Protokół z lustracji, pytania i odpowiedzi oraz list polustracyjny można już znaleźć na stronie SM. http://www.smkrzemionki.pl/documents/lustracja_protokol.pdf
Czekamy też na zmiany do Statutu.
Wychodzi na to, że spółdzielnie wcześniej była bardzo dobrze zarządzana.
"SM „Krzemionki” wolne środki finansowe lokowała bezpiecznie na rachunkach lokat bankowych uzyskując z oprocentowania dodatkowe przychody w wysokości: 683 437,12 za okres 2012-2014"
TO JEST TO UKRYWANIE PIENIĘDZY NA KONCIE M24?????????
do 19;48 a o ile % poszły ceny do góry w tym okresie?.Więc o czym mowa , do czego te rezerwy miały służyć skoro Spółdzielnia działa bez zysku.