Tak uważam, że będzie lepszy!!!! Z góry zakładasz, że następny zrobi wszystko gorzej, a w ogóle to będzie jakiś stary. No cóż gratuluje myślenia. Nie pomyślałaś, że być może będą to osoby kompetentne(niejsze) i wreszcie zaczną pracować tak jak my MIESZKAŃCY tego chcemy! A nie opowiadać bajki jakie miałem okazję słyszeć podczas wtorkowego zebrania, szczególnie tych o obniżonych czynszach. Innych spraw na razie nie będę poruszał, bo wszyscy, którzy jeszcze byli na zebraniu członków mogą stracić całkiem fajny kabareton. Pozdrawiam gość z 10.09
Zaczęły się peany dla ekipy??? Nie ośmieszajcie się i nie piszcie tak o sobie.
Dajcie spokój, wam już dziękujemy. Tamci byli źli, następni będą jeszcze gorsi. Skoro wy jesteście tacy dobrzy to dlaczego członek rady zrezygnował, dlaczego p. prezes zrezygnowała, dlaczego, dlaczego, dlaczego......?
Jeszcze jedno. Poniżej 390 postów wyłączonych, zablokowanych-o czymś to świadczy. Ktoś się czegoś bardzo "wstydzi"
12:30 masz prawo głosować na nich, ja i mam nadzieję wiekszość zagłosujemy za ich odwołaniem, ponieważ też mamy prawo.
Eulalia, święta racja. Odwołajmy ich jak najszybciej.
Czemu to tak najszybciej odwołać? Co się takiego złego dzieje? Czynsze nie rosną. Ocieplenia idą jak nigdy. Klany rodzinne zostały odsunięte od naszych pieniędzy. To co takiego jest zle? Tylko mi nie pisz o odszkodowaniach bo jedna osoba dostała za to wyrok.
Za porażki, niespełnione obietnice, nieściągnięcie środków unijnych na docieplenia, niewypał z odpracowywaniem zadłużenia (odpracowane ok. 99 tys. zł, przy nie wiadomo jakim koszcie własnym Spółdzielni).
Niezasadne „ocenzurowanie” przez obecny zarząd wniosku członków, o wpisanie do Statutu wymogu posiadania stosownego wykształcenia przez przyszłych członków zarządu. Czyżby przyczyną były osobiste kompleksy? W odczuciu uczestników Walnego Zgromadzenia była to nieuprawniona ingerencja w projekt Członków!
Za nieprawidłowości księgowe. Windykator jako opłatę windykacyjną pobrał od Spółdzielni (jednocześnie nie pobierając jej od dłużnika) 50% odzyskanego zadłużenia ( ok. 237 tys. zł). Ta kwota wg biegłego rewidenta powinna zostać objęta odpisem aktualizacyjnym, a gdyby odpis aktualizujący został prawidłowo wykazany w pozostałych kosztach operacyjnych 2015 roku, zysk Spółdzielni obniżyłby się o ok. 237 tys. zł. O tyle więc zostały zaniżone rzeczywiste koszty od których zależy wysokość czynszów.
Nie tylko nie rosną, ale nawet maleją!!!!! Przecież WSZYSCY płacimy mniej, tak powiedział M Żaczek. Zobaczcie: https://youtu.be/VVG7lmmpro4
Płacimy mniej? Czynsze maleją? No propaganda sukcesu sięgnęła absurdu.
Jak płacisz więcej to napisz. Kiedy była podwyżka?
Podwyżki nie było ale też i czynsze nie spadły. Płacę cały czas tak samo a miały być obniżane czynsze. Nie podoba mi się to, dlatego głosowałem za odwołaniem rady i zarządu.
Nikt nie mówi o podwyżce tylko o ściemie jaką Żaczek dawał na walnym, co zresztą widać na załączonym obrazku
Już była przeciez wasza Pani Prezes. Zwiała od Was byle dalej bo jak sama twierdziła nie ona rządziła tylko Wy a za błędy odpowiadać musi ona. Wy chcecie marionetki a nie mądrego Prezesa, nikomu nie dacie popracować.
To ile tam głosików zabrakło? 4%?
Lawina wyłączonych postów. Zabrakło argumencików?
Z ostatniego WZ we wtorek zrobiono cyrk.Zeby glosowac za odwolaniem Zarzadu i Rady przed ich sprawozdaniem za 2015r. Takie standardy stosuje sie na wschodzie od POLSKI i okazuje sie ze i w SM KRZEMIONKI w Ostrowcu Sw.Naglosnie to w prasie ogolnopolskiej.