Do 21:44
Wszystkie.
No nie czytałeś w GO? Czytaj dokładnie.
Po co zatrudnia się firmy zewnętrzne? Żeby były "przetargi". Po co są "przetargi"?
Podobno, żeby było taniej. Taniej, czy drożej? A pogubiłem się:))
10:23
Nie tylko Ty się pogubiłeś. Wielu jest zagubionych. Nawet ponoć Ci co ukończyli KUL i cytują Pismo Święte.
Pan z łysą głową wprawdzie cytował Pismo Święte, ale nie słyszałem, żeby ukończył KUL.
On jest cool.
Po co zatrudnia się firmy zewnętrzne bez przetargu? Vide - kancelaria prawna, firma windykacyjna. Żeby było taniej?
20:06
Idąc tym myślenia tropem powinno się wynająć firmę zewnętrzną do prowadzenia całej SM, oczywiście w przetargu. Dwie duże bańki do przodu.
Prowadzenie własnego gospodarstwa domowego też powinieneś zlecić firmie zewnętrznej, a że twojego to nawet bez przetargu - wiesz ile baniek byłbyś do tyłu?
14:56 aleś zabłysnął. IP nie zdobędziesz w ciągu tygodnia to raz, ba w ciągu mc niełatwe to będzie. A dwa jak masz IP to dopiero operator udostępnia Ci dane tej osoby. Trzy internet może być na kogoś innego i nie wiesz nigdy kto pisze. Ja wiem, bo ja napisałam to co napisałam i przepraszam tą panią, jednakże ze spółdzielnią mieszkaniową nie mam nic wspólnego poza tym, że wpłacam tam czynsz. Owszem, klienci są podli, to też wiem, ale wtedy niech sklepowa, kasjerka wyżyje się na nim a nie pokaże opuszczony nos kolejnej osobie. No i dodam, że napisałeś odwrotnie. To kobieta pisze, bo od zawsze nią jestem a IP należy do niego, a nim jest mój mąż. Mąż nie miał okazji nigdy być w tej spółdzielni. Przepraszam, ponieważ miałam okazję być ostatnio dwa razy przy kasie i pani była miła i taką chciałabym ją widzieć zawsze, ponieważ ja zawsze zachowuję się przyzwoicie(tu pisząc przegięłam, fakt) No i przecież uwagę można zwrócić każdemu w tym momencie a nie po fakcie pisać na forum. A to, że wydałam opinię nie oznacza, że mnie do więzienia wsadzą. Nie, nie wsadzą, wszystkich nas nie wsadzą a na tym forum mnóstwo ludzi pisze wyzwiska, obelgi podając nazwiska jakichś osób. Jeśli sprawiłam przykrość i pani to przeczytała to jest mi wstyd ale nic dziś już zrobić nie mogę a moderator usuwa jak się pisze o kimś dobrze a jak źle to już nie, zauważyłam to już niestety.
A propos wpisów - nie ma to jak samego siebie chwalić (chodzi o ten spadek zadłużenia). Poza tym łatwo poznać styl pisania jednego z Panów, nieładnie tak pisać o pracownicy z windykacji, która została zwolniona. Kolejna sprawa - żeby było wiarygodne to, że spadły zadłużenia, to najlepiej by było zrobić analizę i pokazać nam np. na wykresie z ostatnich 5-10 lat, jak to się kształtowało, wtedy by było porównanie, a tak to suche zestawienie 2 liczb, które niewiele mówi.
P.S. Ile zostało zrobionych dociepleń za środki unijne?
Za srodki unine docieplono KAZIMIERZ DOLNY
14:13
O ! W którym to było roku?
Dwa lata temu za środki unijne miały się rozpocząć docieplania Stawek i Rosoch. Fundusz dociepleniowy miał być zlikwidowany i zastąpiony środkami unijnymi. Zamiast tego może zniknąć część środków funduszu zasobowego Spółdzielni. Spłata pożyczonych środków ma następować do momentu spłaty? Kto wie kiedy przypadnie moment spłaty?
Pytanie , czy pozbawiony członkostwa w spółdzielni może odpracować zadłużenie?.
15:32 czy byłoby to zgodne z prawem?.
16:07
Z logiką tak.
Nawet powinien. Lepiej niech coś zrobi niż ma przepaść jak te 100 tys. na jednym mieszkaniu.