Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3176

Odp.: Do członków S.M. Krzemionki i lokalnych dziennikarzy (konkursy)

Do 21:44

Wszystkie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3167

No nie czytałeś w GO? Czytaj dokładnie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Do członków S.M. Krzemionki i lokalnych dziennikarzy (konkursy)

Po co zatrudnia się firmy zewnętrzne? Żeby były "przetargi". Po co są "przetargi"?

Podobno, żeby było taniej. Taniej, czy drożej? A pogubiłem się:))

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

10:23

Nie tylko Ty się pogubiłeś. Wielu jest zagubionych. Nawet ponoć Ci co ukończyli KUL i cytują Pismo Święte.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Pan z łysą głową wprawdzie cytował Pismo Święte, ale nie słyszałem, żeby ukończył KUL.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

On jest cool.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3186

Po co zatrudnia się firmy zewnętrzne bez przetargu? Vide - kancelaria prawna, firma windykacyjna. Żeby było taniej?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

20:06

Idąc tym myślenia tropem powinno się wynająć firmę zewnętrzną do prowadzenia całej SM, oczywiście w przetargu. Dwie duże bańki do przodu.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Prowadzenie własnego gospodarstwa domowego też powinieneś zlecić firmie zewnętrznej, a że twojego to nawet bez przetargu - wiesz ile baniek byłbyś do tyłu?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3194

14:56 aleś zabłysnął. IP nie zdobędziesz w ciągu tygodnia to raz, ba w ciągu mc niełatwe to będzie. A dwa jak masz IP to dopiero operator udostępnia Ci dane tej osoby. Trzy internet może być na kogoś innego i nie wiesz nigdy kto pisze. Ja wiem, bo ja napisałam to co napisałam i przepraszam tą panią, jednakże ze spółdzielnią mieszkaniową nie mam nic wspólnego poza tym, że wpłacam tam czynsz. Owszem, klienci są podli, to też wiem, ale wtedy niech sklepowa, kasjerka wyżyje się na nim a nie pokaże opuszczony nos kolejnej osobie. No i dodam, że napisałeś odwrotnie. To kobieta pisze, bo od zawsze nią jestem a IP należy do niego, a nim jest mój mąż. Mąż nie miał okazji nigdy być w tej spółdzielni. Przepraszam, ponieważ miałam okazję być ostatnio dwa razy przy kasie i pani była miła i taką chciałabym ją widzieć zawsze, ponieważ ja zawsze zachowuję się przyzwoicie(tu pisząc przegięłam, fakt) No i przecież uwagę można zwrócić każdemu w tym momencie a nie po fakcie pisać na forum. A to, że wydałam opinię nie oznacza, że mnie do więzienia wsadzą. Nie, nie wsadzą, wszystkich nas nie wsadzą a na tym forum mnóstwo ludzi pisze wyzwiska, obelgi podając nazwiska jakichś osób. Jeśli sprawiłam przykrość i pani to przeczytała to jest mi wstyd ale nic dziś już zrobić nie mogę a moderator usuwa jak się pisze o kimś dobrze a jak źle to już nie, zauważyłam to już niestety.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3193

A propos wpisów - nie ma to jak samego siebie chwalić (chodzi o ten spadek zadłużenia). Poza tym łatwo poznać styl pisania jednego z Panów, nieładnie tak pisać o pracownicy z windykacji, która została zwolniona. Kolejna sprawa - żeby było wiarygodne to, że spadły zadłużenia, to najlepiej by było zrobić analizę i pokazać nam np. na wykresie z ostatnich 5-10 lat, jak to się kształtowało, wtedy by było porównanie, a tak to suche zestawienie 2 liczb, które niewiele mówi.

P.S. Ile zostało zrobionych dociepleń za środki unijne?

Gość_Kazimierz
      Zgłoś
      Odpowiedz

Za srodki unine docieplono KAZIMIERZ DOLNY

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

14:13

O ! W którym to było roku?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3203

Dwa lata temu za środki unijne miały się rozpocząć docieplania Stawek i Rosoch. Fundusz dociepleniowy miał być zlikwidowany i zastąpiony środkami unijnymi. Zamiast tego może zniknąć część środków funduszu zasobowego Spółdzielni. Spłata pożyczonych środków ma następować do momentu spłaty? Kto wie kiedy przypadnie moment spłaty?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3197

Pytanie , czy pozbawiony członkostwa w spółdzielni może odpracować zadłużenie?.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

15:32 czy byłoby to zgodne z prawem?.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

16:07

Z logiką tak.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3200

Nawet powinien. Lepiej niech coś zrobi niż ma przepaść jak te 100 tys. na jednym mieszkaniu.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
1234 ... 149150152154155 ... 193194195196
Przejdź do strony nr
502 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę