MAM PYTANKO .DLACZEGO OD JAKIEGOS CZASU NIE MA ARTYKULOW W GAZECIE OSTROWIECKIEJ.?CZYZBY KTOS KOGOS ZGLOSIL DO PROKURATURY ZA PISANIE NIEPRAWDY?
Tęskno ci było za artykułem w GO? Przeczytaj dzisiejszą znów pomówienie, ale ładnie napisane widać kunszt profesjonalisty.
A o jakie artykuły Ci chodzi 10:16? No i co dziś za pomówienie 14:28? Mam GO i nic nie widzę.
CHODZI MI O WCZESNIEJSZE WPISY CO DO DZISIEJSZEGO WPISU ODNIOSE SIE JAK PRZECZYTAM.
Które wcześniejsze "wpisy" były pomówieniami?
Brawo 4 nowi członkowie Rady Nadzorczej za pomysł i realizację obniżki diet! To jest właśnie konkretne działanie na korzyść mieszkańców! Widać, że Państwo nie kierują się prywatą, skoro sami sobie obniżyli diety. W czerwcu 2017 na pewno macie ode mnie głosy.
20:11
Czy widziałaś karpia który głosuje za przyspieszeniem świąt Rożnego Narodzenia?
A mnie zastanawia czemu wcześniej nie było takiej walki o przykładowo obniżenie sobie odprawy o którą trzeba było aż walczyć?
A JA NA WALNYM Z GRUPA OSOB ZGLOSZE WNIOSEK O CALKOWITYM ZNIESIENIU DIET I BARDZO JESTEM CIEKAW JAK ZAGLOSUJE NOWA CZWORKA???
05:44 przyłączę się do Was.
POPIERAM
A my Spółdzielcy zgłosimy wniosek o całkowite zlikwidowanie premii kwartalnych ( odrębnie za każdy miesiąc ) dla zarządu - ciekawi mnie jak zagłosują Spółdzielcy w tej sprawie. Kto jest za likwidacją tej premii? No ale chyba nie poleci jeden taki członek do policji, sądu i prokuratury z płaczem, że nie chcemy im dawać premii z naszych czynszów.
do 22:00 - dają im to biorą, żaden nie powiedział nie chcę, no to chyba biorą
Praca w RN powinna byc spoleczna ZA DARMO BEZ DIET,,
Uchylcie rabka tajemnicy ,co pisza w GO
Ile daliscie pensji nowej pani prezes w ramach oszczednosci pytanie do nowych bo ile zarabia v ce wiemy.1400zl. Ile daliscie pani prezes w ranach tych oszczdnosci.
Myślę że połowę tego co stary prezes.