Bloku 27 nie ma w nieruchomości Stawki 95-98,100. Więc dlaczego?
Ja płacę w danym miesiącu za dany miesiąc a nie z góry za następny jak zobaczę odsetki to składam sprawę do sądu
Liczą jakieś odsetki? Zwykle płacę na początku mc za poprzedni i ślepa jestem chyba skoro nie widziałam ich.
10:27 czy ten skrót KRS - to Krajowy Rejestr Sądowy? Co Sąd ma do spółdzielni? Możesz bliżej coś szepnąć? Nic nie rozumiem - wice zrezygnował? Przecież w gabinecie siedzi z tym drugim.
Tak, tu znajdziesz podstawowe informacje m.in. o zarządzie https://ems.ms.gov.pl/krs/wyszukiwaniepodmiotu
Ja taż nie rozumiem, skoro zrezygnował, to dlaczego został?
do 21:51 rezygnacja to rezygnacja, jak zrezygnował to powinien odejść. To jakaś niejasna sprawa, bo cały czas pracuje jako wice. Kasę bierze jak wice, a tym wice nie jest? Trzeba tym zainteresować spółdzielców. no bo to nie może być tak, że wicego nie ma, a siedzi w gabinecie. Jak ja rezygnuję z pracy to odchodzę i wykreślają mnie z listy płac. A ten wice zrezygnował, nie było go a brał pensję jako wice? Chyba to plotki jakieś. Że zrezygnował to wiemy, bo było jego oświadczenie w internecie, że rezygnuje, no to myślałem, że zabrał manatki i poszedł, a on dalej siedzi i nadal bierze pensję, pomimo, że oficjalnie go nie ma? Coś tu nieładnie pachnie. Będę żądać wyjaśnień od wice.
Trzeba to wyjaśnić.
17:19 - trzeba i to jak najszybciej
Kilka prostych pytań do Przewodniczącego RN.
Dlaczego ponownie była głosowana uchwała o powołaniu Kaczmarczyka na wiceprezesa?
Jeżeli nie przestał być wiceprezesem po oświadczeniu o rezygnacji, to dlaczego była podejmowana uchwała?
Jeżeli w myśl przepisów prawa przestał być członkiem Zarządu, po złożeniu oświadczenia o rezygnacji, to na jakiej podstawie podejmował czynności i czy otrzymywał ze Spółdzielni wynagrodzenie?
20:00 przewodniczący RN na te pytania nie odpowie, bo odpowiadałby przed panem K. kazek odpowiedz nie wstydź się. Spółdzielcy chętnie dowiedzą się o tym, czy v-ce był jeszcze v-ce czy nie. A jak nie był v-ce to dlaczego nim nadal był. Pisz kazek
Zapytajcie pani sekretarz ona wszystko wyjasni
A dlaczego nie przewodniczący
Kilka prostych pytań do Przewodniczącego RN,
co by zrobił, gdyby zdarzyło się, że członek zarządu kompromitowałby siebie i spółdzielnię, będąc karanym grzywnami za wykroczenia i przestępstwa:
1. zaproponowałby do porządku obrad wniosek o odwołanie
2. poprosił o zrezygnowanie z funkcji i zaproponowałby do porządku obrad wniosek o jej przyjęcie
3. zaproponowałby do porządku obrad wniosek o podwyżkę
???
Bo to jest prawa reka
05: 42 - Pani sekretarz, prosimy o wyjaśnienie tej sytuacji, najlepiej po uzgodnieniu z przewodniczącym. Kazek wymyśl coś na obronę pryncypała, broń go, tyle mu zawdzięczasz.
Pani sekretarz to prawa ręka prezesa
Dziś 19.03.2017r. 09:01 a czyim "kosztem" zastały docieplane budynki do 2007 roku , czy należy przypominać!.
Odpowiedź jest prosta. Koszty dociepleń ponieśli mieszkańcy nieruchomości których bloki docieplono.