a święta miłe były, ale się skończyły. ja tam nic nie mam do nikogo, ale też marzy mi się blok ocieplony, żeby do ciepła nie dopłacać i nie siedzieć jak w slamsach, bo taki odrapaniec tak wygląda.
13:39
Dobry pomysł. Stuknąłem się w czoło i wyskoczyła strona , SM Krzemionki. A tam co pisze? ,, Spółdzielnia(........................) poniżej na niebiesko odsyłacz. RPSW.03.03................. i po otworzeniu , co pisze? Na 7 miejscu, zobacz sam. Za ten trud masz nagrodę. Idź do swojego sklepu gdzie kupujesz codziennie powiedz hasło ,, waldek" pokaż dowód, tam jest twoje nazwisko i w przypadku zgodności dostaniesz tyle towarów ile uniesiesz w obu rękach, oczywiście bez toreb i siatek, możesz kłaść do kieszeni. Limit masz do 2, 5 zł. Wybaczam ci i proszę o wybaczenie.
16:57 mów za siebie, jestem mieszkańcem i mnie to zupełnie nie interesuje ile, kto i za co dostał odprawę. Odprawa to odprawa nic ci do tego.
Jasne, przecież to z pieniędzy członków. Czemu Ciebie to interesuje.
do 13:35 jestem członka i mnie to naprawdę nie interesuje.
Ten jak czeka, to poczeka, za to "Wyróżnione", docieplone dzięki pożyczce z funduszu zasobowego z terminem spłaty do momentu spłaty.
To kto to tak wymyslil splata do momentu splaty
To jak to z ta prawa reka prezesa czy ucho prezesa kolezanka .przyjaciolka
Walne TUZ TUZ
Co dalej kiedy WALNE
A jednak docieplamy jako jedyni w Ostrowcu i nieliczni z Środków Unijnych.
Zdejmij różowe okulary i rozejrzyj się dookoła. Po pierwsze, nie jesteście jedyni, którzy w Ostrowcu docieplają. Po drugie, nie docieplacie za środki z Unii, dopiero złożyliście wniosek i jeszcze wiele wody w Kamiennej upłynie, zanim SM zobaczy pieniądze z Unii.
Brawo dla SM "Krzemionki"!!!!!!!!!!!!!!!!
Te brawa to za brak błędów we wniosku? Nie bardzo rozumiem.
Za co brawo??? Z tego załacznika wynika tylko tyle,ze JAKIES 10 wniosków zostało zaakceptowanych pod wzgledem formalnym- to nie jest akceptacja planu, przedsięwzięcia, tylko informacja o kompletnych dokumentach.
Mamy bić brawo,ze ktos umiał do teczki włożyć kompletny wniosek?
Brawo to będziemy bić jak zostanie coś zakwalifikowane do realizacji, a z tego tekstu to nie wynika. Nawet nie wiadomo, czy dotyczy to w ogóle Krzemionek.
Jak się chce braw, to trzeba czegoś więcej niż tylko wejścia dokumentów w etap przekazania ich do oceny merytoryczno-technicznej.
Która Spółdzielnia złożyła wnioski poza "Krzemionkami"? i przeszła pozytywnie weryfikację pod względem formalnym? Zarządzie jesteście "boscy" dla nas mieszkańców. Milion tu milion tam jak wy to robicie?
Za brak byków we wniosku dali Ci miliona, mirku? W takim razie przyjmij gratulacje!
No i co panie orlowski dziekujemy panu i pozostalym 6 czlonk rady nadzorczej orlowski witold ela pobrotyn tadeusz mazur zbigniew dabek maria kwiecien za to co zrobiliscie dla nas i nie pozwoliliscie zrobic drugiego hutnika.