waldek. Tylko kilka nieruchomości jest na minusie, większość na plusie. Na koniec roku 2014 było odwrotnie. Przeczytaj biegłego rewidenta za 2014 r. tam powinno być na minusie sporo, zaś było na plusie o wiele za dużo.
Ech ta propaganda sukcesu. Powtarzasz się, "na to", masz liczne komentarze powyżej.
Po osiedlach krążą paszkwile dla czego nikt się pod nie podpisał czyżby zawierały nieprawdę.
Miałem dzisiaj taką ulotkę bez podpisu w skrzynce.
A ja nie. Co tam było?
Takie ich demokratyczne prawo.
Nosil Wilk Razy Kilka Poniedli i Wilka zapamietaj to przyslowie autorze tej ulotki
Kolejny rok ulotki anonimowe piszące nieprawdę o zarządzie u radzie nadzorczej. Jeżeli nie wiecie o co chodzi to chodzi o pieniądze. Współczuję Mirkowi i jego rodzinie. Podpiszcie się pod tymi ulotkami lub zamilczcie na zawsze. "Wy se ne wrati".Widzimy jak spółdzielnia funkcjonuje i na walnym zapytam każdego z osobna kandydata czy podpisze się pod tą ulotką. A wcześniej niech Policja się tym zajmie bo to jest przekroczenie dobrego smaku nie mówię o przyzwoitości. Jutro żądam jako członek Spółdzielni zawiadomienia Prokuratury Rejonowej w Ostrowcu przez zarząd a mieszkańcy powinni pomóc w wykryciu sprawców.
Mnie empatia podpowiada współczucie komu innemu.
do 16:56 - ja też współczuję Mirkowi i jego rodzinie
Pewnikiem jak poprzednio roznoszone były w nocy. Aby nikt nie widział kto wkłada. Więc czy taka osoba się przyzna? Tylko tchórz tak postępuje. Autorze ulotki jak masz odrobinę godności to przedstaw sie i udowodnij że to co napisałeś to prawda.
A po co? Wystarczy rzucać błotem coś się przylepi. Jeden dr (nie będę robić mu reklamy)powtarzał " kłamstwo powtarzane po stokroć staję się prawdą". Naszemu KŁAMCY pozostało jeszcze 999 ulotek. Powodzenia dla ciebie ( mężu owcy).
18.38 TEN SIE SMIEJE KTO SIE OSTATNI SMIEJE BACA
14:05
Zemsta. Oni potrafią docieplić 54 budynki w ciągu 4 lat a w ciągu 28 było docieplone 129 - 54 = .......No Comments.
Przecież lepiej wszystko negować niż coś zrobić wymiernego.
Chwalić się na wyrost potraficie przednio. Wypisz latami wszystkie docieplone w 100% za waszej kadencji budynki, to policzymy je razem.
do 19:28 - otóż to, niech obecni wyliczą wszystkie docieplone bloki od podstawy do dachu i ze wszystkich 4 stron ściany budynku wraz z balkonami. Ocieplić jedną ścianę bloku i policzyć ten budynek, jako docieplony to chyba coś nie tak z tym ichnim liczeniem. Budynek może być zaliczony do statystyki, jako ocieplony w całości, jeżeli: 1. wszystkie, czyli 4 ściany są ocieplone, 2. zrobione balkony, 3. wymienione okna i parapety. Czekam na wyliczenia - propaganda sukcesu mnie nie interesuje.
I jeszcze małe pytanko - czy te 54 bloki z propagandy są ocieplane za te obiecywane miliony z Unii, czy za pieniądze wszystkich spółdzielców z funduszu zasobowego? Pieniądze podobno zostały "zapożyczone", a oddanie tych pieniędzy na konto spółdzielców ma ponoć nastąpić do momentu spłaty. Kiedy ten "moment" nastąpi nie wie nikt. Dla tamtego zarządu wspólne pieniądze spółdzielców były nie do ruszenia, były pilnie strzeżone. Ten zarząd samowolnie bez zgody spółdzielców pobrał sobie na docieplenia bloków i nie wiadomo kiedy pieniądze zostaną spółdzielcom zwrócone. Zarzuciła ten fakt,spłaty do momentu spłaty, kontrola, czyli lustracja w spółdzielni
Bardzo proszę o napisanie na którym osiedlu i który blok ocieplono jedną ścianę? Celem sprawdzenia. Jak za poprzedników ocieplano mój blok okna na klatkach i w piwnicach NIE zostały wymienione. Powinno się liczyć jako ukończone czy NIE? I jeszcze małe pytanko. Czy prawdą jest ze płytki balkonowe których cena wahała się od 14 do 20 zł spółdzielnie kosztowały około 102zł? Bo takie wpisy też były. Prawda czy fałsz?