Powycinałeś by trochę tych drzew pod balkonami bo rosną jedno prZy drugim i juz prawie do domów wchodzą i zeby nie było ze nie szanuje zieleni bo na skwerach owszem moze buc nawet jedno na drugim ale przy samych balkonach to raz ze ciemno w domach i wilgoć na ścianach bloku to dwa nikt o nie nie dba i rosną takie chocholy
Tylko nie wycinaj przy moim balkonie.
nie mieszkasz sam tylko w bloku z lokatorami i musisz się z nimi liczyć
nadal bleble widzc ze za duzo pobieracie 500+ i nie macie nic do roboty mgr owcy ze szkoly WSBIP w Ostrowcu Sw
Wiesniak 12:12 lepszy jednak mgr po WSB niż brak mgr. Niektórzy widać że mają kompleksy z powodu braków tych mgr przed nazwiskiem. Jeszcze się w żadnym środowisku nie spotkałem, żeby robić kult braku wykształcenia. Chyba jednak lepiej posiadać wiedzę niż jej nie posiadać.
Mam pytanie czy ktoś podpisze sie pod tymi ulotkami zapytam przede wszystkim zeszlorocznych kandydatów którzy dzięki ulotkom tej samej treści.Y
podpiszcie sie pod ulotkami pod tymi paszkwilami gloszc nieprawde magistry Ostrowieckie jedna kleczy przed oltarzem pani mgr przed nazwiskiem a glosi nieprawde przykazan koscielnych nie zna .Wyspowiadala sie pani mgr czy zataila grzech
Tak dazycie do wladzy wyksztalceni nie mozecie sie pogodzic ze SM Krzemionki kieruje czlowiek co ma wiecej rozumi i wiedzy od was ze srednim wyksztalceniem TCHORZE
do 19:50 - a co to tam takiego jest napisane w tych ulotkach? Ja żadnej ulotki nie mam. Kto tak klęczy przed ołtarzem? Skąd wiesz, że nie zna przykazań kościelnych? Czy ta osoba się wyspowiadała - zapytaj o spowiedź księdza , ale pewnie ci nie powie, bo obowiązuje tajemnica spowiedzi. A co tam na tych ulotkach pisze .coś ciekawego?
http://www.smkrzemionki.pl/documents/info.pdf
co wy na to?
2400 za 3/4 etatu... Bez komentarza.
do 16:14 - 3/4 etatu 2 648,88 zł - pisz prawdę
Dla porównania -
prezydent miasta Słupsk 6 000 zł brutto
pani Przelazły prezes z Krzemionek 5 562,46 zł netto
Można? Można! Z tego wynika, że Spółdzielnia Mieszkaniowa "Krzemionki" to bardzo bogata i dobrze wynagradzająca Spółdzielnia, płacą wszyscy spółdzielcy i mieszkańcy.
Dlaczego był na liście płac od września 2016 do marca 2017, kiedy jak słyszymy, po skutecznie złożonej rezygnacji, członkiem zarządu nie był?
KANCELARIA RACHUNKOWA Barbara Przelazły
adres:
ul. Cicha 1
27-100 Iłża
województwo: mazowieckie
powiat: radomski
rok założenia: 2010
telefony: kom. 698 682 180
opis działalności :
Prowadzimy usługi w zakresie:
- prowadzenie książki podatkowej
- rozliczenia ryczałtowe
- roczne rozliczenia podatkowe
- doradztwo podatkowe
- ZUS, płace
- kadry
- VAT, PIT
Niespecjalnie mnie to interesuje. I tak nie podoba mi się wiele, ale Walne za moment. Nie ma co tu pisać, trzeba pójść na walne. Na szczęście to już niebawem.
KŁAMSTWO ! 13:34
WNIOSEK ZARZĄDU SPÓŁDZIELNI MIESZKANIOWEJ "KRZEMIONKI" W OSTROWCU ŚWIĘTOKRZYSKIM
Rada Nadzorcza Spółdzielni Mieszkaniowej "Krzemionki" w dniu 21. 04. 2016 r podejmuje uchwałę w sprawie zaciągnięcia pożyczki wewnętrznej Z FUNDUSZU ZASOBOWEGO NA SFINANSOWANIE REMONTÓW I INNYCH PRAC W POSZCZEGÓLNYCH NIERUCHOMOŚCIACH oraz zasad i warunków spłaty pożyczki w wysokości 2 480 000 .
Dalej jest zapis: SPŁATA zaciągniętych pożyczek wewnętrznych z FUNDUSZU ZASOBOWEGO NA DOCIEPLENIE BUDYNKÓW wymienionych w par. 1 niniejszej Uchwały NASTĘPOWAŁA BĘDZIE DO MOMENTU SPŁATY.
Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia - podpis E.Pobrotyn i W.Orłowski.
W dniu 15.09.2016 r. Zarząd wnioskuje o kwotę 2 875 000 - czyli o 395 000 wyższą, reszta bez zmian, czyli spłata do momentu spłaty - podpisał Zarząd SM "Krzemionki" Żaczek M. i Kaczmarczyk M.
W ciągu 5 miesięcy kwota dociepleń wzrosła o 395 000 zł. Więc pisanie o tym, że Zarząd nie korzystał z funduszu zasobowego nie jest prawdą !!!!!
Zatem pisanie, że w okresie 2016 - 2017 w/w Zarząd nie korzystał z żadnych środków z funduszu zasobowego na docieplenie zasobów spółdzielni nie jest prawdą - JEST PO PROSTU PRZEKŁAMANIEM i wprowadzaniem spółdzielców w błąd. Pan Żaczek i Kaczmarczyk sięgnęli po pieniądze z funduszu zasobowego. Pani Przelazły być może jeszcze we wrześniu o tym nie wiedziała , bo dopiero przyjechała z Iłży do Ostrowca w listopadzie. Jej zasmarkanym obowiązkiem natomiast było zapytać panów Żaczka i Kaczmarczyka z jakich pieniędzy są bloki docieplane. Nie powiedzieli jej? Dziwne. Z kasy spółdzielni pożyczone 2 480 000 zł, a paniusia o tym nie wie? Zresztą p.Przelazły o wielu sprawach nie wie, bo nie potrafi odpowiedzieć na wiele pytań jej zadawanych. Np. dlaczego do dzisiaj nie jest wpisana w KRS jako prezes
chodzi oczywiście o pożyczkę 2 875 000 zł, a nie 2 480 000 zł